TitanVahid97 ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام, ایشون کاملا در تصاویر مشخصه که بعد از 15 ثانیه جوابه منو میدادن و بعدش میگفتن صبر کنید!! و در یک جا بعد از 2 دقیقه جواب دادن با اینکه گفته بودند صبر کنید اما 2 دقیقه؟؟ ایشون به من یک پاسخ اشتباه هم دادن که براتون توضیح میدم! من از ایشون پرسیدم که برای کنسل کردن بَیل باید از چه دستوری استفاده کنم و ایشون گفتن [Cancel Lawyer/] در صورتی که این دستور برای کنسل کردنه Approval می باشد. و یک جوابه اشتباه دیگر هم به من دادن من از ایشون سوال کردم که اگه یکی رو به سرور دعوت کنیم چه جوایزی داره ایشون گفتن رسپکت و پول در صورتی که به ما گُلد هم میده!! با تشکر از تیم مدریتی آرساکیا. • مدارک (فیلم یا عکس): یک جوابه اشتباه دیگر هم به من دادن من از ایشون سوال کردم که اگه یکی رو به سرور دعوت کنیم چه جوایزی داره ایشون گفتن رسپکت و پول در صورتی که به ما گُلد هم میده!! اینجا میبینیم که کی گفتن صبر. و در اینجا بعده 2 دقیقه هنوز جوابه منو نداده, اخه 2 دقیقه؟؟؟؟ اینجا میبینید که من سوالمو کردم و در عکس بعدی میبینیم جوابه اشتباهه ایشون اما اینجا خطایی که در این عکس ازشون سر زده اینه که بعده 15 ثانیه به من گفتن صبر!!! و حالا میریم برای جوابه غلطه ایشون که در عکس زیر مشاهده میکنید. و بله!!! جوابه اشتباهه ایشون کاملا واضحه و میبینیم که دستوره کنسل کردن بَیل [Cancel Laywer/] نیست بلکه دستوره دیگری این کارو انجام میده! با سپاس فراوان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aminw ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 (ویرایش شده) هلپر مربوطِ 24 ساعت مهلت برای ارسال مدارک و دفاعیه دارا میباشد... ویرایش شده August 1, 2020 توسط Aminw ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 سلام خدمت شاکی @Aryaw چه بهتر بود اک فیک نمیساختید و با اک اصلی شروع به عملیاتتون میکردید. قابل توضیح نیست همه شما رو میشناسند - مدارک ارسال شد ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aminw ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شکایتِ شما درباره ی دیر جواب دادن و سوال درباره ی سرور رد شد. هلپرِ مربوطه برای پاسخ اشتباه, اخطار دریافت کردند. بسته شد. ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده