Chanoda ارسال شده در July 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام چند وقت پیش با دوستم از این منطقه رد میشدیم که یهو ماشین هامون رفتن هوا و ترکیدن بعد از اسپورت و خریده بیمه اومدم دوباره اینجا و این دست انداز رو پیدا کردم و ss گرفتم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): عکس اول عکس دوم - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): فقط کافیه از روی این پل نزدیک به روستا بین LS و LV با سرغن زیاد حرکت کنید تا بهتر با این باگ برخورد کنید از شما @Ali تقاضا دارم که این باگ رفع بشه چون حدوده 21k به من و دوستم خسارت زد و دوست ندارم واسه کس دیگه ای هم اتفاق بیوفته ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsamasoumi ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 باگ مپ فعلا رسیدگی نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VeNoM ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 این باگو 3 ماهه به کامیاب گفتم گفته به علی میگه اوکی کنه. بعد من خودم سر این باگ 200k پوله بیمه دادم. برای موفقیت باید از 3 مرحله گذشت: ابتدا مورد تمسخر واقع میشوی سپس با خشونت به مخالفت با تو میپردازند سرانجام به تو ایمان می آورند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 دست انداز نامرئی خطرناک یه جوری گفتی خطرناک گفتم چی هست حالا. Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 در 4 دقیقه قبل، OpieWinston گفته است: دست انداز نامرئی خطرناک یه جوری گفتی خطرناک گفتم چی هست حالا. اره منم فکر کردم میری اونجا یه نفر دست میندازه روت ولی چیزی دیده نمیشه 3 باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 در 3 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: اره منم فکر کردم میری اونجا یه نفر دست میندازه روت ولی چیزی دیده نمیشه http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در 7 ساعت قبل، Rexa گفته است: 10 برابرشو میدم بهت ناراحتی نمیخواد که. به منم 10 برابر پول بیمه رو میدی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در July 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در 11 ساعت قبل، Rexa گفته است: 10 برابرشو میدم بهت ناراحتی نمیخواد که. شما نمیخواد بدی پولشو همین که 40 روز منو علاف فکشن Si کردی کافیه طوری که دوستام اومدن توی فکشن Si من نه |: |: |: ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در 2 ساعت قبل، SAMASSK گفته است: شما نمیخواد بدی پولشو همین که 40 روز منو علاف فکشن Si کردی کافیه طوری که دوستام اومدن توی فکشن Si من نه |: |: |: به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya80 ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 خطرناک کشنده نبود که قبلا بین دوستات میگشتی لاشی پیدا میکردی الان باید بین لاشی ها بگردی دوست پیدا کنی!! --- --- Everyone has weaknesses, but I’m not everyone لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 با شهرداره مربوطه صحبت میکنم. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MRALIAKBAR ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۸ در 11:42، 83mehrdad83 گفته است: اره منم فکر کردم میری اونجا یه نفر دست میندازه روت ولی چیزی دیده نمیشه عزیز اینکه ترس نداره بیا پیش خودم ببینمت چطوری اگه خدا خواست یه دستی هم بندازیم راستی تا یادم نرفته یه سگ هم دارم روو پایی میزنه خونم لول 30 هیچکسی همچین خونه ایی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyadi ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۸ در 23:08، OpieWinston گفته است: دست انداز نامرئی خطرناک یه جوری گفتی خطرناک گفتم چی هست حالا. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROG ارسال شده در August 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2020 منم تجربه اش کردم خیلی بده من با دوستم سوار Hotring بودیم راننده یه لحظه مرد و زنده شد اگه fix شه عالیه با تشکر از @Ali و @Mohny اجازه دهید همیشه با لبخند با هم روبرو شویم، زیرا لبخند سرآغاز عشق است. U Most Fight Over For Love , The Best Reason For Resume Life Is Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 باگ مپ. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده