CoDeiNJeCTioN ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: آقا ما 2 تا وانتد از قبل داشتیم و من رفتم تو آب (خیلی هم دور نبود نزدیکای اسکله) خلاصه اینکه پلیسه رو کشیدیم تو آب بعد اینکه 2 تا اخطار داد ایستادم گفتم اوکی حاجی باهات میام ولی دیدم طرف عقده ایه 3 تا وارنو داد همون لحظه به ما وانتد الکی داد حالا شدیم 4 تا وانتد حالا بخاطر یه عقده ای باس 1 ساعت زمانمون تو جیل به فنا بره کاپ نوب نیارید خواهشا - حالا جالبه بهش میگم چرا وانتد دادی حرف نمیزنه بعدشم از سرور /Q داد - درخواست کلیر شدن وانتد و اخطار به کاپ رو دارم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 با سلام شکایت شما رد شد. (عزیز شما باید داخل دسته ویژه از افسره مربوطه شکایت کنید) +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده