CoCaiN ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام 1_ من گفتم چطوری میتونم Sell back e بیز رو ببینم ایشون اول گفتن صبر کنید و بعد چند مین جواب اشتباه دادن گفتن میتونید در /UCP ببینید ولی UCP نمیزنه ss این یک اشتباه و اما اشتباه 2م دیر جواب دادن 15 ثانیه! اشتباه 3 باز هم دیر جواب دادن +15s نقل قول و امید وارم به درستی برخورد بشه باهاشون با تشکر. با سلام من خیلی فکر کردم شکایتم رو پس میگیرم +) خودمم هلپر بودم به هر حال کاره درستی نیست زیر کشی با سلام من خیلی فکر کردم شکایتم رو پس میگیرم +) خودمم هلپر بودم به هر حال کاره درستی نیست زیر کشی DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aminw ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 شکایتِ شما به دلیل پس گرفتنِ شکایت, رد شد. بسته شد. ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده