AlCapone ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 یکی دیگر از باگ هایی که واقعا اعصاب من و بقیه بازیکنان رو خرد میکنه اینه که وقتی رنگ خاص روی ماشین ست میکنیم بعد از فروش ماشین از بین میره و این واقعا اعصاب خرد میکنه. لطفا رسیدگی کنید. با تشکر از شما و مجموعه قدرتمند شما... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makaveli ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۸ در 13:52، KhodeNoTBaD گفته است: یکی دیگر از باگ هایی که واقعا اعصاب من و بقیه بازیکنان رو خرد میکنه اینه که وقتی رنگ خاص روی ماشین ست میکنیم بعد از فروش ماشین از بین میره و این واقعا اعصاب خرد میکنه. لطفا رسیدگی کنید. با تشکر از شما و مجموعه قدرتمند شما... سلام بله منم همین مشکل رو دارم امیدوارم به زودی فیکسش کنن ممنون بابت گزارش امیدوارم به بالا دستا برسه و فیکس کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۹ در 01:22، KhodeNoTBaD گفته است: یکی دیگر از باگ هایی که واقعا اعصاب من و بقیه بازیکنان رو خرد میکنه اینه که وقتی رنگ خاص روی ماشین ست میکنیم بعد از فروش ماشین از بین میره و این واقعا اعصاب خرد میکنه. لطفا رسیدگی کنید. با تشکر از شما و مجموعه قدرتمند شما... سلام و درود عزیزم تو قسمت باگ گزارش بدید با تشکر موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 در 17 دقیقه قبل، AMiREpiCure گفته است: سلام و درود عزیزم تو قسمت باگ گزارش بدید با تشکر موفق باشید +بسته شد. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 در 23 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: +بسته شد. Wtf? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۹ در 01:22، KhodeNoTBaD گفته است: یکی دیگر از باگ هایی که واقعا اعصاب من و بقیه بازیکنان رو خرد میکنه اینه که وقتی رنگ خاص روی ماشین ست میکنیم بعد از فروش ماشین از بین میره و این واقعا اعصاب خرد میکنه. لطفا رسیدگی کنید. با تشکر از شما و مجموعه قدرتمند شما... منظورت رنگ گلدیه دیگه نه پرمیوم نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCapone ارسال شده در September 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 در 2 ساعت قبل، djamer گفته است: منظورت رنگ گلدیه دیگه نه پرمیوم آره داش گلدی ولی قبلا اینا پرمیوم بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 در 6 ساعت قبل، KhodeNoTBaD گفته است: آره داش گلدی ولی قبلا اینا پرمیوم بود حرفی که زدی 50 50 قبوله میدونی چرا اگه یکم بخوایم بریم سمت real life وقتی ماشین میخری بعنوان مثال رنگ خاص طرف هزینه کرده بعد میخواد بفروشتش رنگ خاصش که از بین نمیره امیدوارم قبولش کنه علی نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 در 12 ساعت قبل، djamer گفته است: حرفی که زدی 50 50 قبوله میدونی چرا اگه یکم بخوایم بریم سمت real life وقتی ماشین میخری بعنوان مثال رنگ خاص طرف هزینه کرده بعد میخواد بفروشتش رنگ خاصش که از بین نمیره امیدوارم قبولش کنه علی نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirSalar ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۹ در 01:22، KhodeNoTBaD گفته است: یکی دیگر از باگ هایی که واقعا اعصاب من و بقیه بازیکنان رو خرد میکنه اینه که وقتی رنگ خاص روی ماشین ست میکنیم بعد از فروش ماشین از بین میره و این واقعا اعصاب خرد میکنه. لطفا رسیدگی کنید. با تشکر از شما و مجموعه قدرتمند شما... منظورتون همون رنگی هست که با گلد میشه رو ماشین گذاشت دیگه آره؟ چون من نمیدونم رنگ خاص کدومه! نقل قول >>>>>> AmirSalar<<<<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 Wt نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.