83mehrdad83 ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 خب یکی از مشکلات Event/ این هست که ممکنه ما تازه اومده باشیم داخل سرور و اطلاعات و ممنوعیت های Event که قبلا اعلام شده رو ما ندونیم و تو Event اون ممنوعیت هارو انجام بدیم و Kick بشیم و در درجات بالاتر حتی وارن بگیریم! پیشنهاد بنده اضافه کردن یک بخش به Requestevent/ هست که ما تو اون بخش نکات مهم و ممنوعیت هارو خیلی کوتاه بنویسیم تا وقتی تازه اومدیم داخل سرور Event بزنیم و اون نوشته ها مشخص شه. @Ali @Mohny @AliBozorG @LearninG @Original @Abner @SuperMAN @OmGPlays @GelofeN @Cuthbert @Mary @Ostad @بقیه دوستان نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 موافق نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 17, 2020 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 پیشنهادتون جالب بود، فکر میکنم Custom Event Help این مشکلو کاملا حل کنه! نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 خوب بود نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 پیشنهاد خوبیه نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 موافق نقل قول Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 منم کاملا موافقم من تازه سه چهار ماه هست که اومدم تو سرور و میخوام یه ایونت برگزار کنم ولی چیز های زیادی نمیدونم الانم میترسم که وقتی ایونت رو برگزار کردم یه کاری بکنم و یه نفر بره شکایت کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Howard ارسال شده در December 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2020 کاش میـــــشد وقتی ریکــــوست اونتمون قبـــــــول میشد برامـــــون قابلیت انتخـــــاب اینتـــوریــــور میومـــــــــد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در December 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۴ در 23:12، ALIREZARM گفته است: منم کاملا موافقم من تازه سه چهار ماه هست که اومدم تو سرور و میخوام یه ایونت برگزار کنم ولی چیز های زیادی نمیدونم الانم میترسم که وقتی ایونت رو برگزار کردم یه کاری بکنم و یه نفر بره شکایت کنه بیا منو هلپر کن هر چی شد با من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در December 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2020 اگه اموزش تصویری از برگزاری ایونت رو قرار بدین خیلی بهترمیشه نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nasirRN ارسال شده در January 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2021 موافق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 در در ۱۳۹۹/۴/۲۷ در 14:11، 83mehrdad83 گفته است: خب یکی از مشکلات Event/ این هست که ممکنه ما تازه اومده باشیم داخل سرور و اطلاعات و ممنوعیت های Event که قبلا اعلام شده رو ما ندونیم و تو Event اون ممنوعیت هارو انجام بدیم و Kick بشیم و در درجات بالاتر حتی وارن بگیریم! پیشنهاد بنده اضافه کردن یک بخش به Requestevent/ هست که ما تو اون بخش نکات مهم و ممنوعیت هارو خیلی کوتاه بنویسیم تا وقتی تازه اومدیم داخل سرور Event بزنیم و اون نوشته ها مشخص شه. @Ali @Mohny @AliBozorG @LearninG @Original @Abner @SuperMAN @OmGPlays @GelofeN @Cuthbert @Mary @Ostad @بقیه دوستان بشدت موافقم تنها بن اکانت ArLo من هم به دلیل همین داستان بود! دو روز بود ربجستر کرده بودم رفتم ایونت LCS به دلیل فیلم نداشتن از ایونت ۷ روز بن شدم یادمه التماس میکردم اصن جایزه هم نمیخام اما بن نکنید واقعن نمیدونستم که فیلم گرفتن لازمه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 در در ۱۳۹۹/۴/۲۷ در 14:11، 83mehrdad83 گفته است: خب یکی از مشکلات Event/ این هست که ممکنه ما تازه اومده باشیم داخل سرور و اطلاعات و ممنوعیت های Event که قبلا اعلام شده رو ما ندونیم و تو Event اون ممنوعیت هارو انجام بدیم و Kick بشیم و در درجات بالاتر حتی وارن بگیریم نظرم + هست میشه وقتی /Join میزنیم یه صفحه باز بشه و قوانین نوشته شده باشه. نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 سلام؛ دیدگاه بنده نسبت به پیشنهاد شما (+) هست در در ۱۳۹۹/۴/۲۷ در 15:25، Mohny گفته است: پیشنهادتون جالب بود، فکر میکنم Custom Event Help این مشکلو کاملا حل کنه! نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 27, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. این پیشنهاد باید روش کار بشه و پیشنهاد های مختلف بررسی بشه. اینکه بخوای فقط متن و نوشته برای بازیکن جدید الورود بزاری جذابیتی نداره نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 درود، نسبت پیشنهاد شما نظر بنده ″ + ″ میباشد. البته باید درنظر گرفت که باید بعد از Accept ایونت امکان ویرایش نداشته باشد! در این صورت ممکنه باعث ایجاد برخی مشکلات بشود. نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 با سلام, نظر من درباره ی این موضوع مثبت هست ولی نه به این صورت! وقتی که اونت شروع میشه برگزار کننده وقت زیادی رو برای تایپ کردن قوانین میزاره و آخر هم پلیر اون رو نمیبینه. قبل اونت و قبل شروع اونت برگزار کننده در لیست Requestevent/ بتونه قوانین رو بنویسه تا هم وقت اونت گرفته نشه و هم هرکسی خواست میتونه قوانین رو با EventRules/ ببینه و برگزار کننده اونت با باز شدن اونت یاد آوری کنه که از این CMD استفاده کنن و قوانین رو ببینند, چند لحظه هم برای شروع اونت وقت بده تا بازیکن ها بتونن قوانین رو بخونن. نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 درود، پیشنهاد شما قبول شد. Targeted version: 3.5.1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2023 این توضیحات در مورد Event میتونه در فروم هم اضافه شه تا علاقه مندان به مطالعه آن بپردازند نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در September 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 نظر خوبیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.