83mehrdad83 ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 میخواستم اول نظرسنجی بزارم ولی گفتم شاید بعضی بازی ها تو لیست نباشند جذاب ترین و بهترین بازی که میتونه چند ساعت ادمو سرگرم کنه بگید نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2020 تگ نکردی بازدید نخورده، سرگرم ترین بازی هایی که انجام دادم یه 6 7 سال پیش بود اوایل که Clash Of Clans اومده بود بازی کردم و اون موقع معجون و پادگان اکسیر سیاه و این چیزا رو نداشت خب تو زمان خودش واقعا بازی سرگرم کننده ای بود و همه اکثرا بازی میکردن الان خیلی کمتر بازی میکنن همه. سرگرم ترین بازی هم برمیگرده به چند سال قبل که Gta SA بازی میکردم آفلاین. الانم که آرساکیا جذاب ترین و بهترین بازی هست که میتونه آدمو ساعت ها سرگرم کنه پ.ن : من بازی هایی رو گفتم که خودم بازی کردم وگرنه خیلی بازی های بیشتری هست که آدم باهاش سرگرم بشه در 21 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: میخواستم اول نظرسنجی بزارم ولی گفتم شاید بعضی بازی ها تو لیست نباشند جذاب ترین و بهترین بازی که میتونه چند ساعت ادمو سرگرم کنه بگید نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shwyn ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 نقل قول بعضیا خیلی خــــــــــاصن …. ولی حیف که در حد مــــــــــا نیستن….↻↯↯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 ارساکیا نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rosi ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 باید سبکشم میگفتی آنلاین یا آفلاین داستانی یا مولتی پلیر نقل قول بیگی راس میشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tatal ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 بازی فقط gta فرقی نداره کدومش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در February 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2022 در در ۱۴۰۰/۹/۲۸ در 16:31، Tatal گفته است: بازی فقط gta فرقی نداره کدومش اها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در February 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2022 در در ۱۳۹۹/۴/۲۴ در 14:18، 83mehrdad83 گفته است: میخواستم اول نظرسنجی بزارم ولی گفتم شاید بعضی بازی ها تو لیست نباشند جذاب ترین و بهترین بازی که میتونه چند ساعت ادمو سرگرم کنه بگید دو چیز اگه حرفه ای باشی ماینکرفت فورزا هوریزون پنج نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARiM ارسال شده در February 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2022 شاید باورش سخت باشه ولی پینت بال آرساکیا بیشتر زمانتو میبره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiteZ ارسال شده در March 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2022 اولین بازی که بهش گفتم این بازی بهترین هستش : subway surfers تویه گوشی بازی میکردم و ... و الان هم بهترین بازی : بیکاری ( شوخی گفتم ولی بنظرم بازی جی تی ای ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadAli ارسال شده در March 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۹ در 15:31، KARiM گفته است: شاید باورش سخت باشه ولی پینت بال آرساکیا بیشتر زمانتو میبره اونکه 100% ولی شما یه Forza Horizon تست بزن میفهمی زندگی چیه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در March 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۱۲ در 23:57، MohammadAli گفته است: اونکه 100% ولی شما یه Forza Horizon تست بزن میفهمی زندگی چیه. اگ فرمونش رو میفرستی بازی میکنم نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadAli ارسال شده در March 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۱۷ در 16:27، Tommy گفته است: اگ فرمونش رو میفرستی بازی میکنم چشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanahGamer ارسال شده در April 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2022 اره یادش بخیر مخصوصن کلش آف کلنز هر موبایلی روش نصب میشد سن آندرس که من باهاش بزرگ شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliya ارسال شده در April 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2022 خوبه نقل قول ??????? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در January 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2023 Good. نقل قول She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnUglyPerson ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 زیاد هستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 عالی حرفی برای گفتن نمیمونه نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 عالیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTTio ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 be nazar man bazi zamani khobe ke sargarmet kone,hala harchi mikhad bashe be nazar man bazi zamani khobe ke sargarmet kone,hala harchi mikhad bashe 1 نقل قول _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در در ۱۳۹۹/۴/۲۴ در 14:18، 83mehrdad83 گفته است: میخواستم اول نظرسنجی بزارم ولی گفتم شاید بعضی بازی ها تو لیست نباشند جذاب ترین و بهترین بازی که میتونه چند ساعت ادمو سرگرم کنه بگید پینتبال ارساکیا واقعا حدود 7 ساعت از وقت منو میگیره نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در October 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2023 در ۱۴۰۲/۶/۸ در 14:32، vartoluYT گفته است: پینتبال ارساکیا واقعا حدود 7 ساعت از وقت منو میگیره درسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pashmodin ارسال شده در October 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2023 کالاف وارزون، کالاف موبایل، سرور های جی تی ای انلاین (سمپ و ام تی ای) و... بازی های بالا خیلی بازی های خوبی هستن واقعا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 Pesبازی میکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
enferadii ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 Wow یا world of warcraft بازی کردید ؟ من ۱۳ تا ۱۴ سال بازی کردم به نظر من رو دستش نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.