Gang ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 - موضوع: درخواست گرافیکی - آواتار - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) اسکلت سر یک سرباز کلاه به سر - نوشته روی عکس: .MaMaDGanG - توضیحات بیشتر: عکس اسکلت سرسرباز که بیاد و بعد ۲ ثانیه اسمم به قول خودمون آتیشی کوبیده شه بالای عکس. در 22 دقیقه قبل، Mary گفته است: مطالب پنهان اسمشو فقط اینجوری کنید لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 سلام سفارش شما آماده شد؛ امیدوارم بپسندید: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در July 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 وای واقعا ممنون از چیزی که فکر می کردم خیلی بهتره @Mary ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 39 دقیقه قبل، Gang گفته است: وای واقعا ممنون از چیزی که فکر می کردم خیلی بهتره @Mary ❤ خواهش میکنم خوشحالم که پسندیدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در July 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 اگه میشه یه درخواست دیگه هم دارم میشه back ground پشت عکس یه عکس درست کنید توضیحات: دیدید وقتی بازی gta v رو باز میکنید صدای شکستن شیشه میاد بعد آژیر پلیس و عکس تاره همونو درست کنید و سمت چپ و راست عکس بنویسید FBI ممنون میشم @Mary واقعا شرمندم کردید بخاطر این همه زحمتتون ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در July 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2020 در 6 ساعت قبل، Gang گفته است: دیدید وقتی بازی gta v رو باز میکنید صدای شکستن شیشه میاد بعد آژیر پلیس و عکس تاره همونو درست کنید و سمت چپ و راست عکس بنویسید FBI ممنون میشم @Mary گیف یعنی ویدیویی که صدا نداره. ویدیو هم نمیشه گذاشت پروفایل یا بک گراند. من Gta V بازی نکردم اگه نمونه شو برام بفرستین سعی میکنم در بیارم. (بدون صدا البته) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در July 11, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2020 نه شرمنده که منظورم رو اشتباه رسوندم منظورم کاور هست خب شما عکس رنگ آژیر های پلیس و صفحه تار درست کنید و چپ و راستش بنویسید FBI لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده