Gang ارسال شده در July 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2020 (ویرایش شده) سلام به همه دوستان گرامی. پیشنهاد و تغییراتی دارم که امیدوارم قبول شه. فقط این دفعه دارم با گوشی تایپ می کنم نمی شه متن هارو رنگی کنم. پیشنهاد من اینه که یک مکان مشخص در سرور بزارید که بازیکنان به دلخواه بیان تست بدن و اگر جزو ۱۰ نفر اول بشن در برنامه مثل برنده شو بیان و ازشون سوالاته نسبتا سخت سرور پرسیده شود که فقط با تجربه کردن آنها بشه یاد گرفت و پرسیدن باگ هم جزو این سوالات هست. برای هر سوال مثلا 1k 2k بدید و ۳ تا کمک به شخص بدید مثل زنگ زدن 50/50 و رای تماشا چی ها. /tell رو هم اگه میشه حذف کنید چون ما دوستان زیادی داشتیم که تایپشون سریع نبوده ولی اطلاعاتشون فول بوده. مرسی بابت دیدن این پیشنهاد. MaMaDGanG. ویرایش شده July 9, 2020 توسط MAMADGANGz لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 با سلام نظر بنده نیز (-) میباشد! زیرا ایونت /tell موجود میباشد King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 نظرم - هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 سلام؛ دیدگاه بنده نسبت به پیشنهاد شما (-) هست. End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 27, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 با سلام نظر بنده منفی ( - ) میباشد. در 19 ساعت قبل، Omid گفته است: با سلام نظر بنده نیز (-) میباشد! زیرا ایونت /tell موجود میباشد ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 29, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 درود، پیشنهاد شما رد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده