CIAElnaz ارسال شده در June 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2020 سلام خواستم انتقادی داشته باشم نسبت به نبود جا در فکشن های دسته ویژه حدوده یک هفته باید صبر کرد تا به فکشن دسته ویژه برای مثال PD FBI NG رفت که واقعا زننده اس برای سروری که کاربر های آنلاینش به 500 نفر هم رسیده ولی هنوز دسته های ویژه اش 18 نفر هستن واقعا خیلی کمه باید کمی بیشتر بشه چرا که ما در روز و عادی ترین حالت 400 و خورده ای کاربره انلاین داریم که واقعا تعداد وانتد ها خیلی زیاد شده نسبت به پلیس ها و باید سعی کرد کسانی که با دو اکانت وارده fbi و PD هستند رو بیرون کرد چرا که حق دیگران ضایع میشه اینجوری. ممنون از زحمات کارکنان ArSaCia برای ما! 1 با کوچک کردن دیگران هیچکس بزرگ نخواهد شد Elnaz. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Youna ارسال شده در June 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2020 @Elii آفرین ایده باحالی بود قبول دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2020 در 6 ساعت قبل، Elii گفته است: سلام خواستم انتقادی داشته باشم نسبت به نبود جا در فکشن های دسته ویژه حدوده یک هفته باید صبر کرد تا به فکشن دسته ویژه برای مثال PD FBI NG رفت که واقعا زننده اس برای سروری که کاربر های آنلاینش به 500 نفر هم رسیده ولی هنوز دسته های ویژه اش 18 نفر هستن واقعا خیلی کمه باید کمی بیشتر بشه چرا که ما در روز و عادی ترین حالت 400 و خورده ای کاربره انلاین داریم که واقعا تعداد وانتد ها خیلی زیاد شده نسبت به پلیس ها و باید سعی کرد کسانی که با دو اکانت وارده fbi و PD هستند رو بیرون کرد چرا که حق دیگران ضایع میشه اینجوری. ممنون از زحمات کارکنان ArSaCia برای ما! کاملا صحیحه و خودم برای ورود به دسته ویژه با این مشکل مواجه بودم امیدوارم زیاد تر بشه @Mohny @Ali >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 در صورتی که تمامی اقلیت ها ظرفیتشان پر شود ما ظرفیت تمام اقلیت ها را زیاد می کنیم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده