Scarlet ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون من رو بی دلیل در کلن خودشون اینوایت میدن که سو استفاده از دستورات برای کلن هستش و در C/ توهین شدت بالا میکنند. • مدارک (فیلم یا عکس): ???? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در June 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2020 با سلام خدمت شاکیه فشار خون بالا اول این که در حدی نیستی که در کلنه JUST US باشی اینو بدون دوم اینکه آیدی اشتباه وارد کردم و بهت خندیدم و کیکت کردم گفتم که در حده JUST US نیستی بیای کلن ما سوم این که مدرک بیار که با تو بودم اون حرفو چهارم: کلنه خودمه میتونم فش بدم در حالی که انداختم زمین فحشو حتما هستی اومدی شکایت دیگه پس خلاصه اینه اشتباه اینوایت شدی خنده زدم بهت و Kick بدروود 1 1 ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scarlet ارسال شده در June 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2020 در 37 دقیقه قبل، AryiaN گفته است: اول این که در حدی نیستی که در کلنه JUST US باشی اینو بدون لحن صحبتتون خوب نیست دوستِ عزیز لطفا خودتون رو اصلاح کنید. در 37 دقیقه قبل، AryiaN گفته است: دوم اینکه آیدی اشتباه وارد کردم و بهت خندیدم و کیکت کردم گفتم که در حده JUST US نیستی بیای کلن ما عزیز شما من رو تگ کردید و هشتگ گذاشتید وقتی یه کاری رو انجام دادید زیرش نزنید لطفا >> # تگ هایی که کردید هست و کاملا واضحه که با من هستید. در 38 دقیقه قبل، AryiaN گفته است: سوم این که مدرک بیار که با تو بودم اون حرفو مدارک بالا هست >> شما بنده رو تگ کردید و # گذاشتید لطفا یکم دقت کنید. ???? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 در 12 ساعت قبل، Scarlet گفته است: مدارک بالا هست >> شما بنده رو تگ کردید و # گذاشتید لطفا یکم دقت کنید. تگ فقط (:D) بود در 12 ساعت قبل، Scarlet گفته است: لحن صحبتتون خوب نیست دوستِ عزیز لطفا خودتون رو اصلاح کنید. همین که هست در 12 ساعت قبل، Scarlet گفته است: عزیز شما من رو تگ کردید و هشتگ گذاشتید وقتی یه کاری رو انجام دادید زیرش نزنید لطفا >> # تگ هایی که کردید هست و کاملا واضحه که با من هستید. تگ فقط (:D) بود تمیتونید صابت کنید با شما بودم او فحشو 1 ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Youna ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 در 14 ساعت قبل، AryiaN گفته است: اول این که در حدی نیستی که در کلنه JUST US باشی اینو بدون #سنگین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Coornera ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 (ویرایش شده) در 19 ساعت قبل، AryiaN گفته است: اول این که در حدی نیستی که در کلنه JUST US باشی اینو بدون ویرایش شده July 1, 2020 توسط Sobi 1 https://uupload.ir/files/hx8_1294588427_vtcj_img_20201029_161224_1421.thumb.jpg.eb0f128d8f88395c994db4c6ea484c64.jpg ??????? For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2020 نقل قول توهینهای انجام پذیرفته در چتهای کلنها صاحبان کلنها برخورد خواهند نمود، به جز مواقعی که توهین توسط خود صاحب کلن صورت پذیرفته باشد. در در ۱۳۹۹/۴/۱۱ در 10:31، AryiaN گفته است: همین که هست گنگِ بآلآ یعنی این هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 با اهدای سلام و تحیات شکایت شما رد شد! در در ۱۳۹۹/۴/۹ در 11:26، Scarlet گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: در اسکرین شات ها همچین نام کاربری ای یافت نشد. +بسته شد. 1 Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده