83mehrdad83 ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 خب شاید خیلی از دوستان ندونن تو اپدیت بعدی سرور که 3.5.0 هست چه چیزایی قراره بیاد و یا حوصلشون نکشه تمام پیشنهادات و انتقادات پذیرفته شده رو بخونن تا ببینن کدوم واسه اپدیت بعدیه برای همین من تمام تغییرات که پذیرفته شده رو مرتب کردم و براتون ارسال میکنم! این ها قسمتی از تغییراتی هستند که مشخص شدند و قراره تو اپدیت بعدی اعمال بشن و بجز این موارد هم حتما موارد دیگه ایی هم چه ریز و درشت اعمال خواهند شد مثل اپدیت های قبلی @SuperMAN @Original @Pouria0JM @WaTchDogs @و ... در 13 ساعت قبل، Original گفته است: تاپیک AGSA & PYL دیگر در بخش اطلاعیه ها نیست و پنهان شده! پس این بدین معناست خبر های خوبی در راه است.. میتونه این باشه که پروژه کنسل شده و برای همین حذف شده نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 13 ساعت قبل، Original گفته است: همانطور که در امضای بنده مشخص است. منتظر یک سوپرایز بزرگ باشید... طبق اخبار رسیده، تاپیک AGSA & PYL دیگر در بخش اطلاعیه ها نیست و پنهان شده! پس این بدین معناست خبر های خوبی در راه است.. @83mehrdad83 @GelofeN @WaTchDogs @Pouria0JM تا اون سوپرایز برسه ما پیر شدیم رفته نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 1 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: خب شاید خیلی از دوستان ندونن تو اپدیت بعدی سرور که 3.5.0 هست چه چیزایی قراره بیاد و یا حوصلشون نکشه تمام پیشنهادات و انتقادات پذیرفته شده رو بخونن تا ببینن کدوم واسه اپدیت بعدیه برای همین من تمام تغییرات که پذیرفته شده رو مرتب کردم و براتون ارسال میکنم! این ها قسمتی از تغییراتی هستند که مشخص شدند و قراره تو اپدیت بعدی اعمال بشن و بجز این موارد هم حتما موارد دیگه ایی هم چه ریز و درشت اعمال خواهند شد مثل اپدیت های قبلی @SuperMAN @Original @Pouria0JM @WaTchDogs @و ... همونطور هم که قبلا گفتم سیستم تمامی اقلیت ها بازنویسی خواهند شد. ماشین های جدید برای اقلیت ها می آید. WUCP می آید. در هم اکنون، Angelips گفته است: تا اون سوپرایز برسه ما پیر شدیم رفته نه، تا آخر این ماه مشخص میشه خیلی دوست داشتم الان بگم، ولی بنا به دلایلی امکانش نیست نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 انشاالله که همین هفته بیاد نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 5 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: خب شاید خیلی از دوستان ندونن تو اپدیت بعدی سرور که 3.5.0 هست چه چیزایی قراره بیاد و یا حوصلشون نکشه تمام پیشنهادات و انتقادات پذیرفته شده رو بخونن تا ببینن کدوم واسه اپدیت بعدیه برای همین من تمام تغییرات که پذیرفته شده رو مرتب کردم و براتون ارسال میکنم! این ها قسمتی از تغییراتی هستند که مشخص شدند و قراره تو اپدیت بعدی اعمال بشن و بجز این موارد هم حتما موارد دیگه ایی هم چه ریز و درشت اعمال خواهند شد مثل اپدیت های قبلی @SuperMAN @Original @Pouria0JM @WaTchDogs @و ... میتونه این باشه که پروژه کنسل شده و برای همین حذف شده @Many نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 DADA UPDATE MEDE? چند سال پیش بود گفتن PYL تا آخر تابستون میاد الان این آپدیت هم که میخا آخر تابستون بیاد کم کم میوفته واسه ۲ ۳ سال دیگه نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 2020/8/1 Big surprise ...Coming soon در 2 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: 2020/8/1 Big surprise ...Coming soon @Mohny این خبر درسته؟ نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 29, 2020 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 در 3 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: 2020/8/1 Big surprise ...Coming soon @Mohny این خبر درسته؟ Yes, Definitely Not 2 نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 در 3 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: 2020/8/1 Big surprise ...Coming soon @Mohny این خبر درسته؟ یه صفرشو جا انداختی، پس میشه: 20200/8/1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 در 4 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: 2020/8/1 Big surprise ...Coming soon در 57 دقیقه قبل، Mohny گفته است: Yes, Definitely Not جالب شد نقل قول +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 29, 2020 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۳ در 13:38، Ravager گفته است: چند سال پیش بود گفتن PYL تا آخر تابستون میاد تا آخر تابستون نه، تا آخرین تابستون (انشالله) 1 نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در 6 ساعت قبل، Mohny گفته است: تا آخر تابستون نه، تا آخرین تابستون (انشالله) نقل قول Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در 8 ساعت قبل، Mohny گفته است: تا آخر تابستون نه، تا آخرین تابستون (انشالله) نقل قول +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در ۱ ساعت قبل، ZedOne گفته است: ناموسا چقد دلت خوشه فردا 2020/8/1 ببینم میاد ای نه (از دره عقب) @GelofeN @TheVisage اینکه عمرا بیاد اگرم بیاد اگرممممم لیاد فقط یک ویژگی اضافی داره به هیچ کدومشون عمل نمیشه نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 چشم انتظاریم تا این شنبه بیاید... (شاید) نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 31, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 باسلام خدمت دوستان خبر منتشر آپدیت در تاریخ 2020/08/01 تکذیب میشود. با توجه به پیگیری های بنده در این مورد و پرسش از تیم آرساکیا آپدیت فردا منتشر نخواهد شد و فردی که سوال کرده "آپدیت کی منتشر میشه" در پاسخش گفته شده "آخر این ماه" ایشون به اشتباه این رو ماه میلادی برداشت کردند نه شمسی، در نتیجه احتمالا آپدیت تا آخر این ماه منتشر خواهد شد. @GelofeN @83mehrdad83 @ZedOne @DeviI نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 در 1 دقیقه قبل، Original گفته است: باسلام خدمت دوستان خبر منتشر آپدیت در تاریخ 2020/08/01 تکذیب میشود. با توجه به پیگیری های بنده در این مورد و پرسش از تیم آرساکیا آپدیت فردا منتشر نخواهد شد و فردی که سوال کرده "آپدیت کی منتشر میشه" در پاسخش گفته شده "آخر این ماه" ایشون به اشتباه این رو ماه میلادی برداشت کردند نه شمسی، در نتیجه احتمالا آپدیت تا آخر این ماه منتشر خواهد شد. @GelofeN @83mehrdad83 @ZedOne @DeviI برسه سر ماه شمسی میگن قمری بعد میره واسه میلادی سالی دیگه نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 در ۱ ساعت قبل، Original گفته است: باسلام خدمت دوستان خبر منتشر آپدیت در تاریخ 2020/08/01 تکذیب میشود. با توجه به پیگیری های بنده در این مورد و پرسش از تیم آرساکیا آپدیت فردا منتشر نخواهد شد و فردی که سوال کرده "آپدیت کی منتشر میشه" در پاسخش گفته شده "آخر این ماه" ایشون به اشتباه این رو ماه میلادی برداشت کردند نه شمسی، در نتیجه احتمالا آپدیت تا آخر این ماه منتشر خواهد شد. @GelofeN @83mehrdad83 @ZedOne @DeviI @AbbasMZ نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 در 1 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: @AbbasMZ خدایا آخره این ماه بیاد. آمین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 در 11 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: @AbbasMZ من نمیدونم قرار شد اگه 01-08-2020 نیاد اکانت فرومت رو بدی من مدارک هم موجوده نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 در 3 دقیقه قبل، AbbasMZ گفته است: من نمیدونم قرار شد اگه 01-08-2020 نیاد اکانت فرومت رو بدی من مدارک هم موجوده نقل قول؛: اگه این تاریخ هم نیومد نهایتا تا اخر این ماه اگه دیگه تا اخر این ماه هم نیومد از فروم بای میدم. تازشم من گفتم سوپرایز و حرفی از اپدیت نزدم خودم براتون سوپرایز ویژه دارم در 7 دقیقه قبل، AbbasMZ گفته است: من نمیدونم قرار شد اگه 01-08-2020 نیاد اکانت فرومت رو بدی من مدارک هم موجوده حالا که تو ایونت ویژه امروز نا عدالتی کردن در حق ماشاید کلا بای دادم 1 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 در 9 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: نقل قول؛: اگه این تاریخ هم نیومد نهایتا تا اخر این ماه اگه دیگه تا اخر این ماه هم نیومد از فروم بای میدم. تازشم من گفتم سوپرایز و حرفی از اپدیت نزدم خودم براتون سوپرایز ویژه دارم حالا که تو ایونت ویژه امروز نا عدالتی کردن در حق ماشاید کلا بای دادم هر وقت خواستی بای بدی اکانت هات رو بده من در 2 ساعت قبل، Original گفته است: باسلام خدمت دوستان خبر منتشر آپدیت در تاریخ 2020/08/01 تکذیب میشود. با توجه به پیگیری های بنده در این مورد و پرسش از تیم آرساکیا آپدیت فردا منتشر نخواهد شد و فردی که سوال کرده "آپدیت کی منتشر میشه" در پاسخش گفته شده "آخر این ماه" ایشون به اشتباه این رو ماه میلادی برداشت کردند نه شمسی، در نتیجه احتمالا آپدیت تا آخر این ماه منتشر خواهد شد. @GelofeN @83mehrdad83 @ZedOne @DeviI از اول هم معلوم بود الکی هست آخر هم نمیاد خیلی خوشحال نشین نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۹ در 03:41، Mohny گفته است: تا آخر تابستون نه، تا آخرین تابستون (انشالله) دادین دستمون در در ۱۳۹۹/۵/۱۰ در 21:37، Original گفته است: باسلام خدمت دوستان خبر منتشر آپدیت در تاریخ 2020/08/01 تکذیب میشود. با توجه به پیگیری های بنده در این مورد و پرسش از تیم آرساکیا آپدیت فردا منتشر نخواهد شد و فردی که سوال کرده "آپدیت کی منتشر میشه" در پاسخش گفته شده "آخر این ماه" ایشون به اشتباه این رو ماه میلادی برداشت کردند نه شمسی، در نتیجه احتمالا آپدیت تا آخر این ماه منتشر خواهد شد. @GelofeN @83mehrdad83 @ZedOne @DeviI احتمال داره اون کسی که گفته اخر ماه . ماه را با قرن اشتباه گرفته باشه 1/8/2021 یا 1/8/2022 یا 1/8/2030 ( علی کلا از سرور بای داده و ملی اکثر کار ها رو انجام می دهند و حتی فروم هم علی دیگه نمیاد و ملی همه کاره شده فعلا (نمیگم ملی نمیتونه ها میتونه و خوب هم رسیدگی میکنه ولی علی چیز دیگه بود دیگه رفت) در در ۱۳۹۹/۵/۱۰ در 23:14، AbbasMZ گفته است: از اول هم معلوم بود الکی هست آخر هم نمیاد خیلی خوشحال نشین نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 در 18 دقیقه قبل، WaTchDogs گفته است: علی کلا از سرور بای داده علی که دیروز از ساعت 8 صبح تا 4بعد از ظهر تو بازی بود نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 در 20 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: علی که دیروز از ساعت 8 صبح تا 4بعد از ظهر تو بازی بود متاسفانه ملی جای ایشون بود اخه تا وقتی انلاین بود ملی afk بود و sleep که شد ملی انلاین شد متاسفانه علی دیگه مثل قبل به سرور علاقه ای نشون نمیده دیدم که میگم نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.