Roya ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام! من کنار دوستام بودم میخواستیم هاترینگ بخریم که این آقای آرین با دوستاش (invisible) اومدن بی احترامی کردن . طبق قوانین سرور ادمین حق زدن کلماتی مثل فشاری و گوه نخور به پلیر رو ندارند که بعدش بیان دوباره گوتو کنن و بخاطر اشتباه و توهینشون ب پلیر مزاحمت ایجاد کنن. ناگفته نمونه این اقا بنظرم لیاقت حضور در استف رو نداره ایشون تو تایم لیدریشم اشتباهات زیادی داشته! زمانی که لیدر مدیک هم بودن من و دوستم رو بدون تست اینوایت کردن که البته مدرکشون هم هست ولی خب تایمش گذشته! ولی اگه بخواید در اختیارتون میزارم. سر صحبتم فقط بی لیاقتی ایشون و عدم صلاحیت حضور در استف رو میرسونه. ایشون همیشه برای من و دوستام مزاحمت ایجاد میکنه از @Spartan و @meli و @Ali درخواست رسیدگی دارم. 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 تاریخ.. مدارک توهیناتون در تاپیک عمومی و همچنین @Spartan داده شد دلتو خوش نکن 1 ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در June 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 16 تا 21 فکر نمیکنم تاریخ مصرف گذشته باشه!! هیچ توجیهی برای گوتوهای بی مورد و آزار و اذیت پلیرها ندارید ! تازه بقیه گوتوهاتون رو هم نذاشتم فکر کنم همین کافی باشه درضمن هر مدرکی داشتی حتما بدو برو تحویل بده ولی فکر نمیکنم بتونی ب جایی برسونیش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در June 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 6 ساعت قبل، Roya گفته است: 16 تا 21 فکر نمیکنم تاریخ مصرف گذشته باشه!! هیچ توجیهی برای گوتوهای بی مورد و آزار و اذیت پلیرها ندارید ! تازه بقیه گوتوهاتون رو هم نذاشتم فکر کنم همین کافی باشه درضمن هر مدرکی داشتی حتما بدو برو تحویل بده ولی فکر نمیکنم بتونی ب جایی برسونیش شما اگه صحبتی با من داشتی میتونستی Find کنی بیای نه اینکه از CMD ادمینی سواستفاده کنی و مزاحمت ایجاد کنی. تازه اینا به کنار شما به چه حقی منو Respawn دادی؟ که توی مدارک هم مشخصه!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 سلامی دباره مداک اولتون 1- عکس توسطه یه شخض دیگه گرفته شده 2- تایمش برای 8 روز پیشه مدارکه 2 عه شما هم اعتبار نداره چون من به شما اومدم اخطار دادم که نظم سرور رو به هم نزنید که در این خصوص مدارک به مدیریت محترم ارسال میشه تا با شما برخورد بشه بدرود ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما قبول شد، ادمین مربوطِ یک اخطار دریافت کرد. +بسته شد. 1 شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده