ThugStyle ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkWolfOG ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 اول اینکه به شما فوش نداده دوم اینکه اون بازیکنی که بهش فوش داده داشت داخل چت ویس فوش های بدتر از این میداد من از ادمین عزیز تقاضای برسی فیلم event را دارم همانطور که میدونین صاحب event باید فیلم بگیره لطفا رسیدگی کامل کنید من شخصا در اون مکان بودم و شاهد همه چیز هستم اگر در عکس توجه کنید میبینید که ادمین sobhan هم اونجا بود این اقا جای تذکر داشت میخندید مثل اینکه ما خنده بلد نیستیم همچین ادمی صلاحیت ادمین بودن در بازی نداره من تمام قوانین رو خوندم و ای دی 89 که در تصویر میبینید و خود ایدی 176 که در تصویر میبینید بدترین فوشهای ناموسی در چت ویس به ایشان میدادن و ادمین sobhan طرفدار این ها بود << با هر کسی بحث نمیکنم. تو بزار پای غرور من میزارم پای شعور >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @ThugStyle بازیکن توسط ادمین Sobhan در همان زمان مجازات شدند. +بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده