Useless ارسال شده در June 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام و عرض خسته نباشید من تعداد 200عدد طلای بازی رو میخواستم به این آقا بفروشم که بعد از به توافق رسیدن سر قیمت CMD فروش رو از ایشون پرسیدم ایشون با گفتن این CMD /sell giftcard id 225 cod به من باعث شد که به جای 225000 مبلغ 225$ رو بزنم بعد از این کار ایشون با ترک کردن صحنه و خندیدن مداوم من رو به تمسخر گرفتند و جواب گو نشدن من حتی ادمین AMINW رو اوردم پیششون و به ایشون هم گفت که نمیدم هر کار دوست داری بکن و خودش ادمین ARIA رو اورد که از محکوم شدن خود جلو گیری کند و در آخر از او تشکر کرد بابت همراهی او در این کلاهبرداری لطفا رسیدگی کنید حق الناسه من واسه اون پول زحمت کشیدم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم. @sajjaddastjerdi طبق قوانین عمومی سرور: ما سهل انگاری های افراد را در استفاده از دستورات مانند عدم توجه به اسم، قیمت و... تضمین نخواهیم کرد. شما میتونستید از یک هلپر سوال بکنید. شکایت شما رد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده