ForgeT ارسال شده در June 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2023 @BlackNoir با درخواست مرخصی شما مخالفت شد، شما در تمرين حضور داشتيد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeHD1 ارسال شده در June 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: url="http://agsa.arsacia.ir/players/general/IMeHDii"][/url] - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ فقط یک روز 2023/6/22 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ عدم دسترسی به سیستم برای تمرین روز پنج شنبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackNoir ارسال شده در June 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2023 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 2023/06/22 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ در صورت بودن در تمرین درخواست رد شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در June 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2023 @KinGMehdii00 با درخواست مرخصی شما موافقت شد، موفق باشید. @BlackNoir با درخواست مرخصی شما مخالفت شد، شما در تمرين حضور داشتيد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackNoir ارسال شده در June 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 (ویرایش شده) عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 2023/06/28تا2023/06/30 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ شاید به تمرین نرسیدم در صورت نبودن در تمرین و متینگ درخواست تایید شود ویرایش شده June 27, 2023 توسط BlackNoir . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در June 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ 30-06-2023 (میتینگ) - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ اطلاع رسانی شده نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در June 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2023 @BlackNoir با درخواست مرخصی شما مخالفت شد، شما در جلسه حضور داشتيد. @Brutalest با درخواست مرخصی شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ngr ارسال شده در July 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 3-7-2023 تا 8-7-2023 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ درس خواندن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در July 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 @ngr درخواست مرخصی شما قبول شد موفق باشید نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در July 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2023 (ویرایش شده) عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 05-07-2023 تا 07-07-2023 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ میهمانی ویرایش شده July 5, 2023 توسط Daveli .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2023 @Daveli با درخواست مرخصی شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeHD1 ارسال شده در July 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP : - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ فقط یک روز 2023 /7 / 8 فقط برا تمرین - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ خونه نیستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2023 @KinGMehdii00 با درخواست مرخصی شما مخالفت شد، تاریخ به درستی نوشته نشده. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeHD1 ارسال شده در July 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP : - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ فقط یک روز 2023/7/6 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ خونه نیستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackNoir ارسال شده در July 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2023 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 2023/07/06 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ در صورت بودن در تمرین درخواست رد شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2023 @KinGMehdii00 با درخواست مرخصی شما موافقت شد، موفق باشید. @BlackNoir با درخواست مرخصی شما مخالفت شد، شما در تمرين حضور داشتيد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackNoir ارسال شده در July 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2023 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 2023/07/07 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ شاید به متینگ نرسیدم در صورت بودن در متینگ درخواست رد شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IAshkan ارسال شده در July 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ 2023/07/08 تا 2023/07/15 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ نداشتنه وقت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2023 @BlackNoir با درخواست مرخصی شما مخالفت شد، شما در جلسه حضور داشتيد. @IAshkan با درخواست مرخصی شما موافقت شد، موفق باشید. 1 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در July 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ 2023/07/9 تا 2023/07/13 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ عدم دسترسی ب سیستم نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 @AtaTurk با درخواست مرخصی شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackNoir ارسال شده در July 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2023 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 2023/07/13 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ در صورت بودن در تمرین درخواست رد شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2023 @BlackNoir با درخواست مرخصی شما مخالفت شد، شما در تمرين حضور داشتيد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jansoz ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 17-7-2023 تا 30-7-2023 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ در دسترس نبودن سیستم نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 @Jansoz با درخواست مرخصی شما موافقت شد، موفق باشید. 1 1 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.