LORDMohammad ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 @Peyghambar درخواست استعفاء شما برای تایید شد. از زحمات شما در این فکشن سپاسگذاریم. برای تایید در بازی آنلاین شوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر خوبی داره نقل قول .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FoxGamer ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر ما عالللیه و هیچ نظری ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 @Tupac درخواست استعفاء شما تایید شد. از زحمات شما در این فکشن سپاسگذاریم. برای تایید در بازی آنلاین شوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaMaZaKi ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: url="http://agsa.arsacia.ir/players/general/YaMaZaKi"][/url - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن وقته کافی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید.لیدرش خیلی عالی بود و خیلی چیزا یاد گرفتن از ایشون مرسی LORD.Mohammad نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 @Taha1384007 درخواست استعفاء شما تایید شد. از زحمات شما در این فکشن سپاسگذاریم. برای تایید در بازی آنلاین شوید. @yamazaki درخواست استعفاء شما تایید شد. از زحمات شما در این فکشن سپاسگذاریم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tael151510 ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بدست آوردن تجربه جدید در اقلیت های دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:هیچ پیشنهاد و انتقادی ندارم.همه چیز عالی بود و لذت کافی را از بودن در این فکشن بردیم.آرزو موفقیت برای اعضا گرانقدر مدیک. @LORDMohammad ویرایش شده July 2, 2021 توسط Tael151510 تگ کردن لیدر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 @Tael151510 درخواست استعفاء شما تایید شد. از زحمات شما در این فکشن سپاسگذاریم. برای تایید در بازی آنلاین شوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ پلی نمیدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:ندیدمش از ucp کیک کنید پلی نمیدم @LORDMohammad نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 @Rony درخواست استعفاء شما تایید شد. از زحمات شما در این فکشن سپاسگذاریم. در 21 دقیقه قبل، Rony گفته است: عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ پلی نمیدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:ندیدمش از ucp کیک کنید پلی نمیدم @LORDMohammad لطفا برای تایید در بازی آنلاین شوید اینکار اجباریست. @Rony نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Famous ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کمبود وقت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اقلیتی خوب با لیدری عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 @Famous درخواست استعفاء شما تایید شد. از زحمات بی دریغ شما در این فکشن سپاسگذاریم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در July 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن تایم کافی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: موفق باشید نقل قول 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در July 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2021 @amirwx06 درخواست استعفاء شما تایید شد. از زحمات شما در این فکشن سپاسگذاریم. برای تایید در بازی آنلاین شوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scarlet ارسال شده در July 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: ی - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ مدت زیادی بودم خسته شدم و مثل اینکه فرد بهتری برای جایگزین کردن من پیدا شده که ماشلا خیلی هم اکتیویتی خوبی داره... - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: امیدوارم موفق باشه نقل قول ???? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2021 @Scarlet دوست عزیز با درخواست استعفا شما موافقت شد. موفق باشید نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoxeiN ارسال شده در July 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به اقلیت های بالاتر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همه چی عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2021 @xHosein دوست عزیز با درخواست استعفا شما موافقت شد. موفق باشید نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دکترای این جامعه بها داده نمیشه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: والا تو این مدت که ما بودیم 3 تا لیدر عوض شد کدوم؟ پارسا داوشم عالی محمد رو ندیدم لیدریشو داوشم ابراهیم عالی 1 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 @Chandler دوست عزیز با درخواست استعفا شما موافقت شد. موفق باشید نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimagh80ghrdaghi ارسال شده در July 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به فکشن دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدرمون حرف نداشت عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2021 @Nimagh80ghrdaghi دوست عزیز با درخواست استعفا شما موافقت شد. موفق باشید نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ANanas00 ارسال شده در July 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ببخشید ولی این سری که تو مدیک بودم بی نظمی و کم بود لیدر زیادی رو دیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2021 @ANanas00 دوست عزیز با درخواست استعفا شما موافقت شد. موفق باشید نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن تایم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همه چی عالی نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.