Duzakh ارسال شده در May 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایونت این بود که یکی anim میزد و ما باید همونو میزدیم. من همه رو درست زدم و فقط من باقی موندم cocain بهم گفت که اگر این anim رو بزنی برنده 900k میشی بعد anim زد و من اونو زدم بعد اینکه زدم برای ندادن جایزه ایونت گفت باید اینم بزنی تا برنده بشی بهش گفتم تو گفتی فقط همون ولی گفت نه باید 2 تا بزنی و من نتونستم بزنم و kill شدم. برای اینکه جایزه ایونت نده ایشون گفت باید این anim هم بزنی که در فیلم مشخصه • مدارک (فیلم یا عکس): http://yekupload.ir/9b8a9c6e60f7be7e/InShot_۲۰۲۰۰۵۲۲_۰۹۰۰۱۵۷۲۸.mp4 ویرایش شده May 22, 2020 توسط Mobinaiden باید بتونی چیزای کم و متوسط قبول نکنی تا بهترینا به سراغت بیان! ??? ????? ???????? ????? ?? ? ???????? برای هر منفی ی مثبت وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در May 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 درود بر شاکی محترم @Mobinaiden لطفا شکایت خود را در بخش شکایات ادمین ها مطرح کنید. +بسته شد. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده