M1ghTy ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ - - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owj ارسال شده در September 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 @Milad999 درخواست شما پذیرفته شد برای مراحل نهایی در گیم حضور داشته باشید. @Mighty شما در اقلیت حضور ندارید. نقل قول منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owj ارسال شده در September 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:نظری ندارم @Owjدرخواست استعفای شما پذیرفته شد. نقل قول منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ با اکانت اصلیم میام - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owj ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 @Silver درخواست شما پذیرفته شد. نقل قول منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
solenya ارسال شده در September 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمی دونم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم نقل قول dσ ησт ƒєαя тнє ƒℓαмєѕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owj ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 @solenya درخواست شما پذیرفته شد. نقل قول منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شود؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته ی ویژه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M1ghTy ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ - - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 @Mighty @Sweet درخواست استعفا شما قبول شد. نقل قول میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheRaGe ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینطور - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: سطح پاین نقل قول من تخم ارزو هامو داشتم تخم حمالی خواسته هامو داشتمتخم عمل به ادعامو داشتم خودم غرور تو چشامو ساختم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمیدونم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:نمیشناسم نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 @Tahdid درخواست استعفای شما قبول شد. @HackirBozorg درخواست استعفای شما قبول شد. نقل قول میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peep ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله! - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بی لیاقت بودنه لیدر!! - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: افتضاح!!! - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله! - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بی لیاقت بودنه لیدر!! - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: افتضاح!!! - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله! - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بی لیاقت بودنه لیدر!! - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: افتضاح!!! - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله! - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بی لیاقت بودنه لیدر!! - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: افتضاح!!! - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله! - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بی لیاقت بودنه لیدر!! - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: افتضاح!!! ویرایش شده September 15, 2020 توسط Peep نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینطوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
barxakhy ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ ها - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دلوم میخواد اوسو برام - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: حرفی ندارم عجب چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 @Peep @RozHell @barxakhy درخواست استعفای شما قبول شد. نقل قول میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peep ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله! - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بی لیاقت بودنه لیدر!! - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: افتضاح!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 @Peepدرخواست استعفا قبول شد. نقل قول میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
solenya ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ - - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: - نقل قول dσ ησт ƒєαя тнє ƒℓαмєѕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanG ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ - - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ها؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 @FanGدرخواست استعفای شما قبول شد. نقل قول میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peep ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله! - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بی لیاقت بودنه لیدر!! - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: افتضاح!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 @Peep قبول شد. نقل قول میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Depressed ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: url="http://agsa.arsacia.ir/players/general/Life"][/url - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ویرایش شده September 15, 2020 توسط LastShot نقل قول Nᴏ ᴏɴᴇ ʟɪᴋᴇs ᴛᴏ ʙᴇ ᴀʟᴏɴᴇ ʙᴜᴛ sᴏᴍᴇᴛɪᴍᴇs ɪᴛs ᴊᴜsᴛ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴡᴀʏ.. . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.