Cyber ارسال شده در May 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. ابتدا خوبه که قوانین عمومی سرور را یک بار مرور کنیم : د. زبان ما آزادی بازیکنان در صحبت و ارتباط با دیگران را حق آنها میدانیم ولی زمانی که کلمات ناپسند و توهین ها با شدت زیاد بوده و مشمول سایر بازیکنان، چت های عمومی و یا چت های اقلیت شود با آنها برخورد خواهیم کرد. رعایت ادب، نزاکت و شئونات اسلامی در همه حال واجب است. نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها) - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...) با توهینهای انجام پذیرفته در چتهای کلنها صاحبان کلنها برخورد خواهند نمود، به جز مواقعی که توهین توسط خود صاحب کلن صورت پذیرفته باشد. جهت مدیریت آسان بازی و راحتی بازیکنان، زبان های رسمی مورد استفاده در بازی فارسی و انگلیسی می باشد. - استفاده از زبانهای دیگر در چتهای عمومی (ad, /gov, /live, /news, /f, /r, /d/) ممنوع می باشد (مجازات: اخطار)- در چتهای شخصی (sms، /call، /whisper، /carwhisper، /c، /cc/) شما مجاز به استفاده از هر زبانی می باشید. و یک رجوع به پست شکایت از بنده : بنده در SMS (که طبق قانون سرور در چت های شخصی ما مجاز به استفاده از هر زبانی هستیم.) بنده از واژه oSkol استفاده کردم. این واژه مشمول مجازات نمیشه ! من نمیدونم ادمین روی چه حسابی بنده را 1 روز از سرور بن کردند؟! طبق ترجمه ی سایت های معتبر دیکشنری فارسی این کلمه به معنای :نام پرنده ایست کمیاب که تنهادر لیبریا زندگی میکند بسیار کوچک وریز اندام بوده و به رنگ آجری است . بنده توهینی نکردم و این شخص این کلمه را در sms قبل به بنده ارسال کرده بود و بنده به خودشون بازگرداندم حرف را و خود شخص هم اینو قبول داره طبق این ارسال خود شخص : این شخص توی ارسالش گفت که : اگر دقیقا همونو بهم میگفتی و چیزی اضافش نیمکردی شکایتتو نمیکردم ! قبول کرد که همین حرفو به بنده زده توی sms به هر حال این کلمه توی زبان فارسی توهین نیست و نام یک پرنده هست میخاستم ببینم دقیقا بنده یه جرم و توهینی انجام دادم که به جرم زبان ناپسند باید 1 روز از سرور محروم شم ؟!@Ali • مدارک (فیلم یا عکس): http://agsa.arsacia.ir/players/banlog/saisan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در May 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2020 درود بر شاکی محترم @Saisan بنده سر این تاپیک با ادمین @Spartan مشورت کردم و ایشان خودش از ماجرا با خبر هست و خودشما به من گفت توهین شدتوسط بالا هست. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما رد شد، کار ادمین مربوطِ صحیح میباشد. توضیحات: در 46 دقیقه قبل، Saisan گفته است: - در چتهای شخصی (sms، /call، /whisper، /carwhisper، /c، /cc/) شما مجاز به استفاده از هر زبانی می باشید. ما این حق را برای خود محفوظ نگه میداریم که در مواقع خاص از مجازات کمتر یا بیشتر و یا متفاوت استفاده نماییم. در 48 دقیقه قبل، Saisan گفته است: بنده در SMS (که طبق قانون سرور در چت های شخصی ما مجاز به استفاده از هر زبانی هستیم.) بنده از واژه oSkol استفاده کردم. این واژه مشمول مجازات نمیشه ! توهین به شخص جداست، توهین به ناموس یک شخص هم جدا. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده