MyOwnRules ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: اشتباه جواب دادن • مدارک (فیلم یا عکس): کینه ای نیستم ولی زشته یک سری بدی ها بی جواب بمونه 1 1 رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/12175-%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-scarlet/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scarlet ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 (ویرایش شده) با سلام و عرض ادب اولین موردی که باید اشاره کنم اینه که شما در تاپیک شکایت از ادمین پست گذاشته بودید و همین باعث رد شدن پست شما خواهد شد. دومین مورد اینه که شما در موضوع شکایت زدید دیر جواب دادن به Helpme و خداروشکر Timestamp/ شما روشن هستن و میتونید ببینید بین هر سوال 30 الی 1 دقیقه طول کشیده که خیلی هم سریع و خوب هستش! سومین مورد: شما صد در صد برای تخریب و ضربه زدن به یک هلپر این سوال ها رو پرسیدید و من دقیقا این موضوع رو برای شما اثبات میکنم! اگر شما به اولین پیام دقت کنید شما قبل این یک سوال دیگه هم از بنده پرسیده بودید و من اون رو به درستی جواب دادم ! تا اینجا درست اما جالب اینجاست دقیقا همین سوالی که من پرسیدم رو شما دقیقا 15 روز پیش از بازیکن (HaMeD) پرسیدید و سره همین از ایشون شکایت کردید اینم لینکش : پس نتیجه میگیریم شما فقط و فقط برای تخریب هلپران زحمت کش این شکایت ها رو میکنید! و اینجاست که شما باید مجازات بشی نه ما ! چهارمین مورد: این هست که من باز هم دقیقا مطمعن نبودم و با هوشیاری کامل نوشتم : فکر میکنم! بلانسبت بلانسبت ادمین ها و تیم کارکنان محترم خر که نیستند که شما دقیقا عین همین سوالات رو با همین اسکین از بقیه همکارانه ما میپرسید و با اینکه صددرصد میدونید و حتی سوال اولی رو که جواب دادم میگید خب یک سوال دیگه حالا فلان چیز.... چی میشه! این کار خوبی نیست دوست عزیز و عاقبت خوبی نداره. نکته: از این پس من سعی میکنم حتی چیز هایی که راجبش مطمئن هم هستم، باز هم تحقیقی کوتاه راجبش انجام بدم و با قاطعیت پاسخ کاربران را بدهم. نکته: لطفا به من حق بدین، اگر قرار باشه ممبر سوالی بپرسد و من جوابی مطمئن به او بدهم، حتما باید چندین بار در /HC سوال رو بپرسم و تک تک کسانی که نیاز به کمک دارند باید صبر کنند تا من پاسخی از سوی دوستان هلپر و ادمین بگیرم، پنجمین مورد: و جالب تر از همه هم اینه که سوالی که پرسیدید با جزئیات کامل در Help/ قسمت Houses هست و کلا دستورات خانه را به اختصاص نوشته! + پس شما کارتون فقط و فقط برای تخریب هلپر ها هستش و با توجه به شکایت قبلی شما (پرسیدن همین سوالات) و این دسته سوالات که در Help/ هستند همه متوجه هستند! - موفق باشید ویرایش شده May 20, 2020 توسط Scarlet 2 1 ???? ??? ???? لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/12175-%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-scarlet/#findComment-124741 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 سلام و درود خدمت شاکی. @MyOwnRules شکایت شما تایید شد و هلپر مورد نظر SV دریافت کردند. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/12175-%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-scarlet/#findComment-124830 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده