SuperMaN ارسال شده در May 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2020 سلام عرض میکنم خدمت شما با آموزش Survive ماینکرافت خدمتتون هستم + سوپرمن اول از همه یه مپ جدید میسازید، هیچ تنظیماتی را عوض نکنید تا ماینکرافت سخت تر شه. (من خودم وقتی نوب بودم صندوق جایزه و کامند ها و keep inventory رو روشن میکردم.) شما یه جا اسپاون میشین و میرین درخت مرخت قطع میکنین و کرفت تیبل میسازین و یه چند تا Stick میسازین و بعد تبر میسازین و باز هم درخت مرخت قطع میکنین. بعدش با چوب ها از اون پارکت ها میسازین و دستتون میگیرین و میرین درخت مرخت قطع میکنین و خونه میسازین. خونه رو بعد از چند روز کامل میکنین و اجاق و تخت میسازین. قبلش بگم که گوسفند و گاو و خوک بکشین. از درخت هم وقتی که قطع میکنین سیب میوفته. بعدش کلنگ بسازین و برین سنگ بکنین. بعد برین با سنگ ها تبر و کلنگ سنگی بسازین. شب ها هم با ساخت شمشیر برین به جنگ با زامبی ها. زیاد دور نشین و با ساخت صندوق چیز هایی که دارین رو بزارین اونجا تا اگه مردین چیز هاتون از دست نره و فقط شمشیر بره. البته میتونین برین اوجا که مردین و چیز هایی که افتاد رو بردارین. شب ها وقتی کریپر نزدیک شد سعی کنین از خونه دورش کنین. بعد که داشت میترکید یه بتر با شمشیر بزنین که یکم بره عقب. همیشه سیب داشته باشید. بعد سنگ ها را بزارین اجاق و با اون سنگ ها خونه بسازین. با چوب حصار بسازین تا چیز میز نیاد تو. میتونین خونه رو تزیین کنین. بعد برین معدن و زمین رو بکنین تا الماس و رد استون و زمرد و طلت و الماس بگیرین. اینم باید بگم که اجاق با چوب و ذغال کار میکنه. با ساخت لوازم با آهن طلا ها و الماس ها رو بکنین. تو زیر زمین کم الماس گیر میاد. حواس ها به تون مذاب ها باشه. سوال موال؟ بپرس بینم. - Mehrad CHEATER نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در May 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2020 استاد آموزش کشتن کریپر اگ میشه شرح بدینش ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2020 (ویرایش شده) در 33 دقیقه قبل، Evan گفته است: استاد آموزش کشتن کریپر اگ میشه شرح بدینش ممنون میشم سلام شاگرد. وقتی کریپر دیدی برو پیشش، اگه آب نزدیک بود خودت و خودش و بنداز تو آب بعد از آب برو بیرون تا بترکه اونجا هیچ چیزی آسیب نمی بینه. اگه آب نبود ببرش دووووووور بعد با شمشیر (ترجیحاً الماسی) بزنش وقتی داشت میترکید تا بره عقب ویرایش شده May 15, 2020 توسط SuperMAN املا نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۲۶ در 21:54، Evan گفته است: استاد آموزش کشتن کریپر اگ میشه شرح بدینش ممنون میشم یه ضربه بزن و ازش فاصله بگیر تا نترکه و همین کار رو دو سه بار انجام بدی اوکیه نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 در 11 ساعت قبل، Ravager گفته است: یه ضربه بزن و ازش فاصله بگیر تا نترکه و همین کار رو دو سه بار انجام بدی اوکیه به به یه استاد دگ تو ماینکرفت استاد حالا گوست با چه چیزی راحت میشه کشت ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 در 15 ساعت قبل، Evan گفته است: به به یه استاد دگ تو ماینکرفت استاد حالا گوست با چه چیزی راحت میشه کشت ؟؟؟ با تیر خودش ✌ وقتی تیرش بهت نزدیک شد با شمشیری چیزی بزن بهش برمیگرده سمت خوش اگه با تیر خودش بکشیش یکی از ادونسمنت ها رو انجام دادی نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۲۹ در 13:24، Ravager گفته است: با تیر خودش ✌ وقتی تیرش بهت نزدیک شد با شمشیری چیزی بزن بهش برمیگرده سمت خوش اگه با تیر خودش بکشیش یکی از ادونسمنت ها رو انجام دادی صد آفرین ب شما خب خب تله های Temple چطوری غیر فعال کنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 در 5 ساعت قبل، Evan گفته است: صد آفرین ب شما خب خب تله های Temple چطوری غیر فعال کنیم ؟ گند میزنیم بهش از بلوکای بغلش میریم همشونو داغون میکنیم 1 نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Row ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 بیس سوالیه؟ 1 نقل قول ▂▃▄▅▆▇█▓▒░SᴀɪɴTs Fᴀᴍɪʟʏ░▒▓█▇▆▅▄▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 خدایی اومدین جلو من دارین درباره MC حرف میزنین؟ بفرمایید هر چی رو نمی دونین بپرسین نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در May 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2020 به همه که استاد MC هستند سوال چیزی داشتین در خدمتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در May 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2020 خب اساتید چطور می تونیم بریم End Citys؟ و اینگونه شد که استاد واقعی (خودم) معلوم شد 1 نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در May 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۱ در 15:52، Ataw گفته است: خب اساتید چطور می تونیم بریم End Citys؟ و اینگونه شد که استاد واقعی (خودم) معلوم شد فکر نمی کنم کار سختی باشه 2 راه داره: 1. از اون جزیره ای که اندر دراگون توش بود تا اند سیتی هزار بلاک بزاریم و بریم اونور (که اصلا روش معقولانه ای نیست). 2. یه Ender pearl بندازیم تو اون پورتالی که بعد از کشتن اندر دراگون ظاهر میشه. نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در May 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 در 3 ساعت قبل، Ravager گفته است: فکر نمی کنم کار سختی باشه 2 راه داره: 1. از اون جزیره ای که اندر دراگون توش بود تا اند سیتی هزار بلاک بزاریم و بریم اونور (که اصلا روش معقولانه ای نیست). 2. یه Ender pearl بندازیم تو اون پورتالی که بعد از کشتن اندر دراگون ظاهر میشه. کلا 1 راه داره. چه بکشیش چه نه اون پورتالی که میگی هست و اندازش هم یه بلاک هست یه سوال دیگه Elytra Wings از کجا به دست میاد؟ نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 در 11 ساعت قبل، Ataw گفته است: کلا 1 راه داره. چه بکشیش چه نه اون پورتالی که میگی هست و اندازش هم یه بلاک هست یه سوال دیگه Elytra Wings از کجا به دست میاد؟ کلاً تو کاره دنیای اندی ها باس بریم اند شیپ از توی یه تابلوی چرمی ور داریمش ✌ در 12 ساعت قبل، Ataw گفته است: کلا 1 راه داره. با این راه سریع تلپورت میشی وگرنه میتونی هزار بلاک بزاری زیر پاتو بری اند سیتی که هیچکس این کارو نمیکنه نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 در 45 دقیقه قبل، Ravager گفته است: کلاً تو کاره دنیای اندی ها باس بریم اند شیپ از توی یه تابلوی چرمی ور داریمش ✌ با این راه سریع تلپورت میشی وگرنه میتونی هزار بلاک بزاری زیر پاتو بری اند سیتی که هیچکس این کارو نمیکنه حداقل یکی تو از بین این استادید یه چیزایی بلدی بقیه ساکت نشستن جواب هاتو می خونن نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، Ataw گفته است: حداقل یکی تو از بین این استادید یه چیزایی بلدی بقیه ساکت نشستن جواب هاتو می خونن حالا تو بگو بینم چطور یه ماب اسپاونر رو سالم ورداریم؟ ویرایش شده May 23, 2020 توسط Ravager نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 اساتید محترم @Ataw @SuperMAN @REXOR من هنوز منتظر جوابم ها نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 یاد زیر کشی تو هلپمی افتادم سوالی که جوابشو میدونیدو خیلی کنجکاو میپرسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 25, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 سلام شاگردانم. در در ۱۳۹۹/۲/۲۸ در 20:43، Evan گفته است: به به یه استاد دگ تو ماینکرفت استاد حالا گوست با چه چیزی راحت میشه کشت ؟؟؟ با ساخت یک شمشیر از الماس به گوله اتشینش ضربه بزنید، البته ممکن است زامبی های خوکی به سمت شما حملهور شوند که با پناه گرفتن در پشت بلوک ها و به هر طرف پریدن میتوان کار همه آنها را تمام کرد. نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 در 10 ساعت قبل، Ravager گفته است: اساتید محترم @Ataw @SuperMAN @REXOR من هنوز منتظر جوابم ها داداش این نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۳ در 13:53، Ravager گفته است: حالا تو بگو بینم چطور یه ماب اسپاونر رو سالم ورداریم؟ چیت بزن نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 در 11 ساعت قبل، Ravager گفته است: اساتید محترم @Ataw @SuperMAN @REXOR من هنوز منتظر جوابم ها ببخشید امروز نبودم کافیه اینچنت Silk touch رو به پیکاکس بزنی در ۱ ساعت قبل، REXOR گفته است: داداش این نمیشه با Silk touch حتی می تونی شیشه رو هم برداری نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 در 1 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: چیت بزن در 1 ساعت قبل، REXOR گفته است: داداش این نمیشه اَی خِدا در 27 دقیقه قبل، Ataw گفته است: کافیه اینچنت Silk touch رو به پیکاکس بزنی GG نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 خب یه سوال دیگه از اند چطور می تونیم اندر دراگون رو تو سروایول ریسپاون کنیم؟ نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.