Aryaw ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: این هلپر به من کاملا اشتباه جواب دادند و گفتن هیچ راهی وجود ندارد برای این کاری که من گفتم ولی جواب این کار باید به Options و بعد به Display و بعد هم به Rador mode برم اما ایشون اشتباه جواب داد. و یک موضوع دیگه ایشون داشتن با یک کسه دیگه ای صحبت میکردن اما جواب منو دادن و Wrong هم نزدن. • مدارک (فیلم یا عکس): در اینجا کاملا معلومه که عذر خواهی نکردند و Wrong نگفتن. در اینجا هم دارن میگن امکان ناپدید شدن وجود ندارد در صورتی که دارد. ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @Aryaw ایشون هلپر محیط کاربری هستند و فقط در مورد سوال هایی که مربوط به داخل بازی میشه پاسخگو هستند. سواله شما مربوط به تنظیمات بازی میباشد و ما این حق را به هلپر میدهیم که نداند. در مورده چت بی دلیل ایشون یک عدد AV دریافت کردند. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده