Original ارسال شده در April 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2020 سلام دوستان، من وقتی میخوام لانچر رو باز کنم رو صفحه ag:sa started گیر میکنه، قبلا اینجوری نبود. چند بارپاک کردم نصب کردم درست نشد . مشکل رفتن این صفحه هم فقط با ساین اوت و دوباره لاگین کردن تو ویندوز حل میشه، ممنون میشم اگر کسی راه چاره رو میدونه بگه عکس ارور: >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در April 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2020 میشه سریعتر بگید راه رو ؟ متشکرم چون گیر کردم واقعا >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در April 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۲۵ در 01:03، 0alioriginal گفته است: میشه سریعتر بگید راه رو ؟ متشکرم چون گیر کردم واقعا من هم همینطور بود، اجازه نمیداد هیچکاری بکنم و وارد نمیشد. خب من چیکار کردم که درست شد... قبل از اینکه به سرور متصل بشم دکمه Esc رو زدم (خیلی سریع باید بزنید دکمه رو) و FPS Limit رو خاموش کردم و بعد از اون مشکل حل شد و بدون مشکل به بازی متصل میشد. برای خاموش کردن FPS Limit این مسیر رو دنبال بکنید: Options ==> Display setup ==> Advanced ==> Frame limiter امیدوارم مشکلتون حل با این کار حل بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در April 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2020 واییی دمت گرم مشکلم کامل حل شد مرسی داداش جبران میکنیم >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 سلام. به نظرم صبر کن تا نسخه کامل لانچر بیاد. فعلا از multi m برای مالتی استفاده کن End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2020 سلام دوست عزیز, آیا مشکل شما حل شده؟ @Original در در ۱۳۹۹/۳/۵ در 16:16، erfanx118 گفته است: من یه مشکل که دارم همش تایم اوت میخورم چیکار کنم؟ لطفا از اینترنت قوی تری استفاده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در May 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2020 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، Ostad گفته است: سلام دوست عزیز, آیا مشکل شما حل شده؟ @Original لطفا از اینترنت قوی تری استفاده کنید. سلام بله کاملا حل شده. از نسخه 1.1.7 حل شد. باتشکر از زحماتتون @Ali یادم رفت زودتر بگم پوزش. ویرایش شده May 27, 2020 توسط Original >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در May 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2020 سلام علی جان... این باگ در نسخه جدید لانچر حل شد، منم همین مشکل رو داشتم سپاس از گزارشتون. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده