Cyber ارسال شده در April 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. بنده قوانین عمومی سرور رو مطالعه کردم و همین الان هم دارم مطالعه میکنم هیچ جایی نوشته نشده زمانی که یک CIVIL یک /AD بفرسته برای فروش DRUGS باید کیک بشه!! قانون جدید از خودتون در می آرید؟!@Ali اگر قوانین جدید اضافه میشه یا درجش کنید توی صفحه قوانین یا جلوی قوانین من در آوردی رو بگیرید چرا الکی بنده رو کیک میدن وبه من ضرر میزنن؟! 5 ساله توی این سروریم یک بار کیک نشده بودیم به لطف ادمین های جدید کیک هم شدیمو مورد بعدی علی جان : این پست برای 3 ومین بار داره ارسال میشه امیدوارم باز دوباره بی دلیل حذف نشه یا SHOW نشه که نیاز باشه از طریق تماس تلفنی پیگیر این شکایت بشم! - این مورد هم تقاضای پیگیری دارم که دلیل حذف شدن مداوم پست های بنده چی هست؟! یک پست بعد از SHOW شدن و لایک شدن توسط یکی از کاربران حذف شد و دیگیری حیت SHOW هم نشد! باتشکر • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در April 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2020 سلام از اونجایی که در متن شکایت از بنده به طور غیر مستقیم حرف زده شد اومدم یک صحبتی بکنم. در 38 دقیقه قبل، Saisan گفته است: امیدوارم باز دوباره بی دلیل حذف نشه یا SHOW نشه هیچ پستی بدون دلیل پنهان نشده از اولی که به من این وظیفه داده شده پست هایی بوده که با هماهنگی مدیریت پنهان شده کسی که 5 ساله داخل این مجموعه هست باید بدونه موضوع شکایت چطور باشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در April 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @Saisan طبقِ صحبت های علی، Ad های غیر قانونی مثلDrugs، C4 و موارد این چنینی (به جز AD متریال) ممنوع میباشد. ادمینِ مربوطه فقط به وظیفه خود عمل کرده و مرتکب اشتباهی نشده است. @Ali لطفا این قانون رو در قوانین عمومی درج نمایید. در مورد پستت بگم که، بی دلیل حذف نشده است، شما وقتی شکایتی دارید باید اینگونه عمل کنید: بن اشتباه - ادمین فلان - بی عدالتی | ادمین فلان و ... بابت مشکلِ پیش آمده عذرخواهیم. +بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده