Conquest

غذاهایی که خطر سکته را کاهش می‌دهند

1 ارسال در این موضوع قرار دارد

غذاهایی که خطر سکته را کاهش می‌دهند

 

بخورید: 
✅ آجیل و مغزها (حداقل یک چهارم پیمانه در روز)
✅ غذاهای دریایی (حداقل یک وعده در هفته)
✅ سبزیجات (حداقل پنج پیمانه خام، سه پیمانه پخته در روز) 
✅ میوه (حداقل ۴ میوه در روز) 
✅ تمام غله (نان و برنج قهوه‌ای) 
✅ چربی غیراشباع

 

نخورید: 
❌ نمک
❌ سوسیس، کالباس و دیگر گوشت‌های فرآوری شده. 
❌ نوشیدنی‌های شیرین. 
❌ بهتر است مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید


سوال و مشاوره در خدمت شما هستیم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری