amirabbasasadi ارسال شده در March 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2020 سلام! خسته نباشید! من برای سرور سمپ gta sa مزاحم شدم! ببخشید من زمانی که وارد بازی میشم گواهی نامه رو میگیرم و سپس f6 رو میزنم بعدش مینوسم getjob/ و یکی از شغل هارو انتخاب میکنم تا اینجاش مشکلی ندارم ولی زمانی که به مکان قرمز میرم و دستوراتی رو که پایین نوشته رو میزنم تا اونجایی که میگه مکان مورد نظر برای کار کردن رو انتخاب کنید من دوست دارم مکان ۱ باشه ولی هرچی میزنم کار نمیکنه تا اونجاش گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoYce ارسال شده در March 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2020 در داخل بازی Helpme/ را بزنید درجا حل مشکلی داشته باشی کمکت میکنن. به جای دکمه F6 از دکمه T برای چت کردن استفاده کنی راحت تره!(به شرطی ک زبان سیستمت اینگلیسی باشه) Salamtye Harchi Parandas لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 -Helpme/ بدهید کمکتون میکنن ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2020 سلام دوست عزیز لطفا برای درخواست کمک از هلپر از دستور [/Helpme] استفاده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده