BoyStar ارسال شده در March 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2020 با سلام من آخرین باری که لاگین شدم در این سرور سال 2016 بود ، گفتند که داخل سایت باید بازیابی انجام بدهم زمانی که یوزر و ایمیل را وارد میکنم مینویسد که ایمیلی جهت بازیابی به شما ارسال شده است . 4 بار امتحان کردم ولی حتی داخل اسپم هم چیزی نیامده است ایمیل بنده vp_moh@yahoo.com است ، باید چکار کنم؟ امکانش هست ایمیل عوض شود؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kabirstation ارسال شده در March 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2020 سلام / میخواستیم بک بدیم /اکانتامون ایمیل و پسوردشو فراموش کردیم 20 نفریم / دو ساله آنلاین نشدیم / @.Mahdi_Kabir @.Sepehr_Kabir @.Ezad_Kabir @.Soheila_Kabir @Matin_Kabir @.Amir_Kabir @.Meysam_Kabir @.Ars_Kabir @Mahdi_Kabir @Saman_Kabir @.Sepehr. @Mahdi_Matin @.Infernus @Panamera لطفا رسیدگی کنید نه پسورد یادمونه و نه جیمیل ! Taraf Donbale Moft Hajie Begam Bad Khami K Baram Ofte Latie لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در March 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2020 در 20 ساعت قبل، kabirstation گفته است: نه پسورد یادمونه و نه جیمیل ! باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ewmirrezaw ارسال شده در March 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2020 سلام من اخرین تاریخ ورودم 2018/10/08 بوده با اکانت Dreadful رمز اکانت یادم رفته ایمیلشم نمیدونم ایپیم عوض نشده یه چک کنین بگین میشه برگردوند یا نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 دوستان عزیز لطفا وارد لینک زیر بشوید:http://agsa.arsacia.ir/account/recover/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده