skyboy ارسال شده در May 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2017 بنده در خواست ماشین کردم ایشون گفتن voodoo دارم گفتم میخرم رفتیم ساختمون پشت 4راه ایشان به جای وودوو به بنده تمپا رو 130000 فروختن استفاده از باگ سرور کردن بعد از سرور خارج شدن اسکرین شات در پایین در اول سوار وودوو شدن فکر کردم همون رو sell میده بعد از اکسپت ماشین تمپا رو فروختن ادمین عزیز لطفا رسیدگی کنید من این پولارو با زحمت جمع کرده بودم خواهش میکنم مجازاتش کنید ممنون.فک کنم اون فردی که تلفنشو خاموش کرده مالتی اکانتش باشه منتظر پاسختون هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InfeRnal ارسال شده در May 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2017 (ویرایش شده) با سلام شکایت شما رد شد ( قبل از شکایت فرم شکایت را بخوانید و دوباره شکایت کنید ) فرم شکایت: https://forum.arsacia.ir/topic/217-فرم-شکایت-قبل-گزارش-خوانده-شود/ ویرایش شده May 13, 2017 توسط infernal نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.