Integer ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 In the name of God سلامممممممم خدمت تمامی دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب و حال دلتون از خودتون بهتر باشه واقعیتش اینه که میخوام خطرناک ترین و جذاب ترین ویروس سروری رو بهتون معرفی کنم... ویروسی که ۷۴.۴ درصد وب سایت های جهان رو درگیر خودش کرده! خب معرفی میکنم... این شما... و اینم PHP! اشتباه نکنید, منظورم همون زبان برنامه نویسی محبوبه هستش! حالا بدون مقدمه میرم سراغ اصل مطلب... ۱- داستان چیه؟ دوستان, داستان از این قرار هستش که من دارم یه سایتی رو برای گروهمون میسازم (که بعضی از دوستان میدونن چه گروهی رو میگم), این گروهمون به زبان PHP خام هستش (یعنی بدون فریم ورک) حالا بعد از چندین مدت, وارد سایتم شدم اولش دیدم عه, داره به روت سایت, ارور میده و میگه که مموری پر شده! پشمام ریخته بود! ۲۵۶ مگابایت رم پر شده بود؟؟ یه سایت ساده! غیرممکن بود زیادش کردم... ولی دیدم هنوز نوشته ۲۵۶ مگابایت! بعد تازه متوجه شدم که داستان چیه چون سایت ما از PHP-FPM استفاده میکرده و توی لینوکس (دبیان) PHP-FPM کانفیگش فرق داره با PHP خالی (البته که شایان ذکر هستش نه فقط در لینوکس, در تمام سیستم عامل ها) و من, PHP-CLI رو در اصل تغییر داده بودم کانفیگش رو خلاصه که بعد رفتم توی مسیر /etc/php/8.4/fpm/pool.d و... کانفیگ رو عوض کردم و هزار تا داستان دیگه و مموری رو زیاد کردم کردم ۱ گیگابایت! چی شد؟؟؟ ۱ گیگابایت درجا پر شد!!!! میدونید یعنی چی؟؟ ۱ گیگابایت!!! پروژه ی من داشت یه ویروس تحت وبی خیبی قدرتمند میشد!!! یه وب سایت خیلی ساده با تم فضایی و انیمیشن های نسبتا سنگین (شهاب سنگ با SVG PATH و انیمیشن با سی اس اس, ستاره های سه حالته (نزدیک (شفاف), متوسط (کمتر شفاف), دور (یه نقطه ی خالی)) و...) خلاصه که این رو که دیدم قلبم ریخت, بعد حالا اومدم مسیر فایل رو تغییر دادم و فرستادمش توی یه پوشه ی دیگه به دلایلی... صبح که رفتم, با ارور ۵۰۰ مواجه شدم... (البته اینم شایان ذکر هستش که از لایت اسپید استفاده میکردم قبلا اما الان بک دادم به Nginx به دلایل ناسازگاری کانفیگ) آقا هی برو, هی بیا و... متوجه این شدم که location @front که توی ۲۶ تا از موقعیت ها.... چیز ببخشید, یعنی توی همه جا ازش استفاده کردم وجود نداره اومدم تعریفش کردم و اینا و کلی دردسر ارور ۵۰۰ فیکس شد شد ۵۰۲ (بد گیت وی) بعد منو میگی؟ کارت میزدی خونم در نمیومد! یه شبانه روز دیباگ کن, یه ارور دیگه خلاصه که نتیجه ی تا ۴ صبح بیدار موندن هام شدش اینکه ارور ۵۰۲ رفع شد داستان چی بود؟ به جای اینکه لاگ های error.log عه www.webname.com (ویرچوال هاست استفاده میکنم واسه همین...) چک نکرده بودم و گفتم خب دیگه باو من که یه پا دیباگرم بعد بررسی کردم با tail -f دیدم چه ارور مسخره و مذخرفی بود نگو به جای اینکه درخواست ها رو به PHP-FPM Port (127.0.0.1:9000) بفرستم, داشتم به سوکت یونیکسیش میفرستادم! یعنی دیگه از طبقه ی ۵ام میخواستم خودمو پرت کنم پایین از دست این کارا! خلاصه که ۵۰۲ رفع شد دوباره به مموری برخوردم آقا هی میگفت توی Controller.php (من از Laravel, Symfony و... و معماری MVC استفاده نمیکنم, چون از PHP خام و معماری خاص خودم استفاده میکنم در اصل) خط ۲۲ سعی کردی ۱۶ مگابایت بیشتر به حافظه بدی (سریع میگم: سه تا کلاس توی کانستراکتور کلاس Controller بودن, یکیشون Validator, یکیشون Mailer, و دیگری Logger), اولش فکر کردم مشکل از Logger هستش, چون لاگر داخل خط ۲۲ بود ولی نه, جای میلر (خط ۲۳) رو با لاگر (خط ۲۲) عوض کردم دیدم داره به میلر هم گیر میده! آقا تا فردا صبحش خوابیدیم بعد بیدار شدیم به امید اینکه کد ها دیباگ شده باشن! دیدیم نه باو رویای شیرینی بود ولی خلاصه اومدیم یه نگاه انداختیم به کد ها متوجه شدم ارور به قبل از خط ۲۲ (خط ۲۱ که Validator بود) مربوطه بعد از کلی تفکر و زولیدن به این سه تا خط افسانه ای! (۲۱, ۲۲ و ۲۳) خلاصه که فایل Validator.php رو هم باز کردیم و نگاه انداختیم بهش و زولیدیم به کد ها... آقا منو میگی؟ بال درآوردم! متوجه چی شدم؟ دوران وابستگی ها! (Circular Dependency) بعد از ۳-۴ روز دیباگ, بالاخره متوجه شدم که دوران وابستگی ها بین Validator و Controller به وجود اومده Validator توی خودش داره Controller رو صدا میزنه و new میکنه, و Controller هم داره Validator رو صدا میزنه و new میکنه همین باعث شد توی یه حلقه ی بینهایت قرار بگیرن حتی ۱ گیگابایت مموری هم سر خم کنه جلوی این ویروس عظیم! با یه حرکت ساده, PHP رو ماتش کردم! توی Validator نوشتم: <?php private $controller; function __construct(Controller $controller) { $this->controller = $controller; } و توی Controller تنها کاری که کردم این بود: <?php private $validator; function __construct() { $this->validator = new Validator($this); } همین کد افسانه ای که جا افتاده بود, باعث شد ۱ گیگابایت در عرض چند ثانیه درجا پر بشه! خب, خلاصه ی موضوع ماهم همین بود امیدوارم که براتون جالب بوده باشه, شب و روز بر همتون خوش! خدانگهدار! NO Thing to DO :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/100548-php-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%86/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImYassIN ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 9 ساعت قبل، Integer گفته است: In the name of God سلامممممممم خدمت تمامی دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب و حال دلتون از خودتون بهتر باشه واقعیتش اینه که میخوام خطرناک ترین و جذاب ترین ویروس سروری رو بهتون معرفی کنم... ویروسی که ۷۴.۴ درصد وب سایت های جهان رو درگیر خودش کرده! خب معرفی میکنم... این شما... و اینم PHP! اشتباه نکنید, منظورم همون زبان برنامه نویسی محبوبه هستش! حالا بدون مقدمه میرم سراغ اصل مطلب... ۱- داستان چیه؟ دوستان, داستان از این قرار هستش که من دارم یه سایتی رو برای گروهمون میسازم (که بعضی از دوستان میدونن چه گروهی رو میگم), این گروهمون به زبان PHP خام هستش (یعنی بدون فریم ورک) حالا بعد از چندین مدت, وارد سایتم شدم اولش دیدم عه, داره به روت سایت, ارور میده و میگه که مموری پر شده! پشمام ریخته بود! ۲۵۶ مگابایت رم پر شده بود؟؟ یه سایت ساده! غیرممکن بود زیادش کردم... ولی دیدم هنوز نوشته ۲۵۶ مگابایت! بعد تازه متوجه شدم که داستان چیه چون سایت ما از PHP-FPM استفاده میکرده و توی لینوکس (دبیان) PHP-FPM کانفیگش فرق داره با PHP خالی (البته که شایان ذکر هستش نه فقط در لینوکس, در تمام سیستم عامل ها) و من, PHP-CLI رو در اصل تغییر داده بودم کانفیگش رو خلاصه که بعد رفتم توی مسیر /etc/php/8.4/fpm/pool.d و... کانفیگ رو عوض کردم و هزار تا داستان دیگه و مموری رو زیاد کردم کردم ۱ گیگابایت! چی شد؟؟؟ ۱ گیگابایت درجا پر شد!!!! میدونید یعنی چی؟؟ ۱ گیگابایت!!! پروژه ی من داشت یه ویروس تحت وبی خیبی قدرتمند میشد!!! یه وب سایت خیلی ساده با تم فضایی و انیمیشن های نسبتا سنگین (شهاب سنگ با SVG PATH و انیمیشن با سی اس اس, ستاره های سه حالته (نزدیک (شفاف), متوسط (کمتر شفاف), دور (یه نقطه ی خالی)) و...) خلاصه که این رو که دیدم قلبم ریخت, بعد حالا اومدم مسیر فایل رو تغییر دادم و فرستادمش توی یه پوشه ی دیگه به دلایلی... صبح که رفتم, با ارور ۵۰۰ مواجه شدم... (البته اینم شایان ذکر هستش که از لایت اسپید استفاده میکردم قبلا اما الان بک دادم به Nginx به دلایل ناسازگاری کانفیگ) آقا هی برو, هی بیا و... متوجه این شدم که location @front که توی ۲۶ تا از موقعیت ها.... چیز ببخشید, یعنی توی همه جا ازش استفاده کردم وجود نداره اومدم تعریفش کردم و اینا و کلی دردسر ارور ۵۰۰ فیکس شد شد ۵۰۲ (بد گیت وی) بعد منو میگی؟ کارت میزدی خونم در نمیومد! یه شبانه روز دیباگ کن, یه ارور دیگه خلاصه که نتیجه ی تا ۴ صبح بیدار موندن هام شدش اینکه ارور ۵۰۲ رفع شد داستان چی بود؟ به جای اینکه لاگ های error.log عه www.webname.com (ویرچوال هاست استفاده میکنم واسه همین...) چک نکرده بودم و گفتم خب دیگه باو من که یه پا دیباگرم بعد بررسی کردم با tail -f دیدم چه ارور مسخره و مذخرفی بود نگو به جای اینکه درخواست ها رو به PHP-FPM Port (127.0.0.1:9000) بفرستم, داشتم به سوکت یونیکسیش میفرستادم! یعنی دیگه از طبقه ی ۵ام میخواستم خودمو پرت کنم پایین از دست این کارا! خلاصه که ۵۰۲ رفع شد دوباره به مموری برخوردم آقا هی میگفت توی Controller.php (من از Laravel, Symfony و... و معماری MVC استفاده نمیکنم, چون از PHP خام و معماری خاص خودم استفاده میکنم در اصل) خط ۲۲ سعی کردی ۱۶ مگابایت بیشتر به حافظه بدی (سریع میگم: سه تا کلاس توی کانستراکتور کلاس Controller بودن, یکیشون Validator, یکیشون Mailer, و دیگری Logger), اولش فکر کردم مشکل از Logger هستش, چون لاگر داخل خط ۲۲ بود ولی نه, جای میلر (خط ۲۳) رو با لاگر (خط ۲۲) عوض کردم دیدم داره به میلر هم گیر میده! آقا تا فردا صبحش خوابیدیم بعد بیدار شدیم به امید اینکه کد ها دیباگ شده باشن! دیدیم نه باو رویای شیرینی بود ولی خلاصه اومدیم یه نگاه انداختیم به کد ها متوجه شدم ارور به قبل از خط ۲۲ (خط ۲۱ که Validator بود) مربوطه بعد از کلی تفکر و زولیدن به این سه تا خط افسانه ای! (۲۱, ۲۲ و ۲۳) خلاصه که فایل Validator.php رو هم باز کردیم و نگاه انداختیم بهش و زولیدیم به کد ها... آقا منو میگی؟ بال درآوردم! متوجه چی شدم؟ دوران وابستگی ها! (Circular Dependency) بعد از ۳-۴ روز دیباگ, بالاخره متوجه شدم که دوران وابستگی ها بین Validator و Controller به وجود اومده Validator توی خودش داره Controller رو صدا میزنه و new میکنه, و Controller هم داره Validator رو صدا میزنه و new میکنه همین باعث شد توی یه حلقه ی بینهایت قرار بگیرن حتی ۱ گیگابایت مموری هم سر خم کنه جلوی این ویروس عظیم! با یه حرکت ساده, PHP رو ماتش کردم! توی Validator نوشتم: <?php private $controller; function __construct(Controller $controller) { $this->controller = $controller; } و توی Controller تنها کاری که کردم این بود: <?php private $validator; function __construct() { $this->validator = new Validator($this); } همین کد افسانه ای که جا افتاده بود, باعث شد ۱ گیگابایت در عرض چند ثانیه درجا پر بشه! خب, خلاصه ی موضوع ماهم همین بود امیدوارم که براتون جالب بوده باشه, شب و روز بر همتون خوش! خدانگهدار! جالب بود ایولا ✞✯•╗═══✞•|༻✯༺|•✞═══╔•✯✞ ✞✯•╝═══✞•|༻✯༺|•✞═══╚•✯✞ By the will of Nyx, let the world fall silent لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/100548-php-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%86/#findComment-1032085 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AshkanX ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 Nice لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/100548-php-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%86/#findComment-1032106 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در January 21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 هم اکنون، ImYassIN گفته است: جالب بود ایولا هم اکنون، AshkanX گفته است: Nice ممنونم NO Thing to DO :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/100548-php-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%86/#findComment-1032697 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LorMaN ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 در ۱۴۰۴/۱۱/۱ در 01:09، Integer گفته است: In the name of God سلامممممممم خدمت تمامی دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب و حال دلتون از خودتون بهتر باشه واقعیتش اینه که میخوام خطرناک ترین و جذاب ترین ویروس سروری رو بهتون معرفی کنم... ویروسی که ۷۴.۴ درصد وب سایت های جهان رو درگیر خودش کرده! خب معرفی میکنم... این شما... و اینم PHP! اشتباه نکنید, منظورم همون زبان برنامه نویسی محبوبه هستش! حالا بدون مقدمه میرم سراغ اصل مطلب... ۱- داستان چیه؟ دوستان, داستان از این قرار هستش که من دارم یه سایتی رو برای گروهمون میسازم (که بعضی از دوستان میدونن چه گروهی رو میگم), این گروهمون به زبان PHP خام هستش (یعنی بدون فریم ورک) حالا بعد از چندین مدت, وارد سایتم شدم اولش دیدم عه, داره به روت سایت, ارور میده و میگه که مموری پر شده! پشمام ریخته بود! ۲۵۶ مگابایت رم پر شده بود؟؟ یه سایت ساده! غیرممکن بود زیادش کردم... ولی دیدم هنوز نوشته ۲۵۶ مگابایت! بعد تازه متوجه شدم که داستان چیه چون سایت ما از PHP-FPM استفاده میکرده و توی لینوکس (دبیان) PHP-FPM کانفیگش فرق داره با PHP خالی (البته که شایان ذکر هستش نه فقط در لینوکس, در تمام سیستم عامل ها) و من, PHP-CLI رو در اصل تغییر داده بودم کانفیگش رو خلاصه که بعد رفتم توی مسیر /etc/php/8.4/fpm/pool.d و... کانفیگ رو عوض کردم و هزار تا داستان دیگه و مموری رو زیاد کردم کردم ۱ گیگابایت! چی شد؟؟؟ ۱ گیگابایت درجا پر شد!!!! میدونید یعنی چی؟؟ ۱ گیگابایت!!! پروژه ی من داشت یه ویروس تحت وبی خیبی قدرتمند میشد!!! یه وب سایت خیلی ساده با تم فضایی و انیمیشن های نسبتا سنگین (شهاب سنگ با SVG PATH و انیمیشن با سی اس اس, ستاره های سه حالته (نزدیک (شفاف), متوسط (کمتر شفاف), دور (یه نقطه ی خالی)) و...) خلاصه که این رو که دیدم قلبم ریخت, بعد حالا اومدم مسیر فایل رو تغییر دادم و فرستادمش توی یه پوشه ی دیگه به دلایلی... صبح که رفتم, با ارور ۵۰۰ مواجه شدم... (البته اینم شایان ذکر هستش که از لایت اسپید استفاده میکردم قبلا اما الان بک دادم به Nginx به دلایل ناسازگاری کانفیگ) آقا هی برو, هی بیا و... متوجه این شدم که location @front که توی ۲۶ تا از موقعیت ها.... چیز ببخشید, یعنی توی همه جا ازش استفاده کردم وجود نداره اومدم تعریفش کردم و اینا و کلی دردسر ارور ۵۰۰ فیکس شد شد ۵۰۲ (بد گیت وی) بعد منو میگی؟ کارت میزدی خونم در نمیومد! یه شبانه روز دیباگ کن, یه ارور دیگه خلاصه که نتیجه ی تا ۴ صبح بیدار موندن هام شدش اینکه ارور ۵۰۲ رفع شد داستان چی بود؟ به جای اینکه لاگ های error.log عه www.webname.com (ویرچوال هاست استفاده میکنم واسه همین...) چک نکرده بودم و گفتم خب دیگه باو من که یه پا دیباگرم بعد بررسی کردم با tail -f دیدم چه ارور مسخره و مذخرفی بود نگو به جای اینکه درخواست ها رو به PHP-FPM Port (127.0.0.1:9000) بفرستم, داشتم به سوکت یونیکسیش میفرستادم! یعنی دیگه از طبقه ی ۵ام میخواستم خودمو پرت کنم پایین از دست این کارا! خلاصه که ۵۰۲ رفع شد دوباره به مموری برخوردم آقا هی میگفت توی Controller.php (من از Laravel, Symfony و... و معماری MVC استفاده نمیکنم, چون از PHP خام و معماری خاص خودم استفاده میکنم در اصل) خط ۲۲ سعی کردی ۱۶ مگابایت بیشتر به حافظه بدی (سریع میگم: سه تا کلاس توی کانستراکتور کلاس Controller بودن, یکیشون Validator, یکیشون Mailer, و دیگری Logger), اولش فکر کردم مشکل از Logger هستش, چون لاگر داخل خط ۲۲ بود ولی نه, جای میلر (خط ۲۳) رو با لاگر (خط ۲۲) عوض کردم دیدم داره به میلر هم گیر میده! آقا تا فردا صبحش خوابیدیم بعد بیدار شدیم به امید اینکه کد ها دیباگ شده باشن! دیدیم نه باو رویای شیرینی بود ولی خلاصه اومدیم یه نگاه انداختیم به کد ها متوجه شدم ارور به قبل از خط ۲۲ (خط ۲۱ که Validator بود) مربوطه بعد از کلی تفکر و زولیدن به این سه تا خط افسانه ای! (۲۱, ۲۲ و ۲۳) خلاصه که فایل Validator.php رو هم باز کردیم و نگاه انداختیم بهش و زولیدیم به کد ها... آقا منو میگی؟ بال درآوردم! متوجه چی شدم؟ دوران وابستگی ها! (Circular Dependency) بعد از ۳-۴ روز دیباگ, بالاخره متوجه شدم که دوران وابستگی ها بین Validator و Controller به وجود اومده Validator توی خودش داره Controller رو صدا میزنه و new میکنه, و Controller هم داره Validator رو صدا میزنه و new میکنه همین باعث شد توی یه حلقه ی بینهایت قرار بگیرن حتی ۱ گیگابایت مموری هم سر خم کنه جلوی این ویروس عظیم! با یه حرکت ساده, PHP رو ماتش کردم! توی Validator نوشتم: <?php private $controller; function __construct(Controller $controller) { $this->controller = $controller; } و توی Controller تنها کاری که کردم این بود: <?php private $validator; function __construct() { $this->validator = new Validator($this); } همین کد افسانه ای که جا افتاده بود, باعث شد ۱ گیگابایت در عرض چند ثانیه درجا پر بشه! خب, خلاصه ی موضوع ماهم همین بود امیدوارم که براتون جالب بوده باشه, شب و روز بر همتون خوش! خدانگهدار! چقدر طول کشید تا تایپ کنی؟ کسی که میخواهد مثل خورشید بدرخشد اول باید مثل خورشید بسوزد. آدولف هیتلر لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/100548-php-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%86/#findComment-1034435 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در January 21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 هم اکنون، LorMaN گفته است: چقدر طول کشید تا تایپ کنی؟ زمان واسه من معنی نداره که داشی NO Thing to DO :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/100548-php-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%86/#findComment-1034468 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Behrad ارسال شده در شنبه در 14:43 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:43 در ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ در 13:39، Integer گفته است: PH فقط این تیکه رو متوجه شدم اَللهْ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/100548-php-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%86/#findComment-1041304 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در شنبه در 14:56 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:56 13 دقیقه قبل، Behrad گفته است: فقط این تیکه رو متوجه شدم کاغذ PH منظورته دیگه؟ LOL 1 NO Thing to DO :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/100548-php-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%86/#findComment-1041335 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری