BullShark ارسال شده در January 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون هر یک خط تایپی که می کنن بعدش می پرسن "امر دیگری ندارید؟". مثل این می مونه مهمون بیاد خونتون هر 5 دقیقه بپرسی کاری دیگه نداری؟ دقیقا اگر بشمرید از 10 خط چت ایشون، 5تاش "امر دیگری ندارید؟" هست • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در January 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @BullShark هلپرِ مربوطِ 24 ساعت مهلت برای دفاعیه دارد. 1 شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Awrsh ارسال شده در January 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2020 شما نگاه کنید ساعت چنده؟ من تنها بودم هیچ ادمینی هم توی بازی نبود که کمکم 2 تا هلپ می دیگه هم بود که باید جواب میدادم. سریع میخواستم تموم کنم که بقیه معطل نشوند. الان که شما الکی داشتید وقت هلپر رو میگرفتید باید خودتون مجازات بشید نه من. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در January 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2020 در 2 ساعت قبل، Angus گفته است: شما نگاه کنید ساعت چنده؟ من تنها بودم هیچ ادمینی هم توی بازی نبود که کمکم 2 تا هلپ می دیگه هم بود که باید جواب میدادم. سریع میخواستم تموم کنم که بقیه معطل نشوند. الان که شما الکی داشتید وقت هلپر رو میگرفتید باید خودتون مجازات بشید نه من. اینکه می پرسم جایزه ی اونت چیه وقت تلف کردنه؟ داخل همین اسکرین شات من ادمین مریم داره News میده. قبل دروغ گفتن یه چک بکن دقیقا 6 نفر داخل سرور بودند. 2 نفر AFK. یعنی کلا بجز من 1 نفر دیگه غیر استف. ساعت 5 صبح 3 تا هلپمی؟ یچی بگو با عقل جور در بیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در January 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2020 با سلام. هلپرِ مربوطِ یک اخطار دریافت کرد. هیچ دلیلی برای عجله در بستن Helpme قابل قبول نیست. هلپر موضف به پاسخ سوالات با خونسردی کامل میباشد. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده